U12 2021-2022

U10 & U12 Turnauspäivä 18.12. Viitaniemessä

JPS:n U10 ja U12 joukkueet pelaavat Kamppareiden, OLS:n, Narukerän sekä Veiterän joukkueita vastaan lauantaina 18.12. Viitaniemessä

Turnausisäntinä JPS Junioreiden U10 ja U12-joukkueet


U10 otteluohjelma (peliaika 1x25min, kenttä: minijää)


U12 otteluohjelma (peliaika 2x15min)

kenttä 1


kenttä 2

 


U12 joukkueeseen ilmoittautuminen kaudelle 2021 - 2022

U12 joukkueen ulkojääkausi alkaa marraskuun alussa Viitaniemessä ja kestää keväällä maaliskuun loppuun. Syyskuun alusta alkaen harjoittelemme kerran viikossa hallissa ennen ulkojäille siirtymistä.

Kauden aikana harjoittelun pääpaino on luistelussa sekä joukkue- ja lajitaidoissa, mutta ennen kaikkea haluamme pitää ryhmänä hauskaa ja nauttia liikkumisesta ulkoilmassa.

Ottelutapahtumat ovat turnauksia joissa käymme vieraspaikkakunnilla sekä järjestämme itsekin yhden turnauksen kotona. Turnauksien lisäksi pelaamme ”pelitällejä”.

U12 joukkue on pääsääntöisesti tarkoitettu 2010-2011 syntyneille, mutta valmennus varmistaa vielä oikean joukkueen yhdessä pelaajan ja pelaajan huoltajien kanssa, niin että pelaaja on varmasti joukkueessa jossa hänen taitonsa kehittyvät parhaiten ja harrastaminen on mielekästä.

Jos olet kiinnostunut mukavasta tekemisestä ja haluat parantaa luistelutaitoasi, niin joukkueenjohtajamme kertoo mielellään kuinka voit tulla tutustumaan harjoituksiin ja kokeilemaan lajia ilmaiseksi.

Mukaan mahtuu vielä ja moni kokeilija on jäänyt joukkueeseen 😊


Yhteystiedot:
Kimmo Loppi
JPS U12 Joukkueenjohtaja
p 040 630 9690
kimmo.loppi@dafgard.se


JPS P11 esiintyi vahvasti kahdella joukkueella P11 sarjan SM-turnauksessa

JPS osallistui kahdella joukkueella P11-sarjan SM-turnaukseen Oulunkylän hornankattilassa 9.-10.3.2019. Punainen joukkue taisteli hienoisti SM-pronssille.

Pelejä pelattiin vaihtelevissa ja haastavissakin olosuhteissa, hyvällä meiningillä. Sininen joukkue sijoittui turnauksessa sijalle 11,  ja punainen joukkue taisteli Jipsin hienosti pronssille. JPS Sininen joukkue pelasi kaikkiaan neljä ottelua, ja JPS Punaiselle pelejä kertyi viisi. Jokainen poika sai paljon peliminuutteja ja todella arvokasta turnauskokemusta.

Onnistumisia ja hyvää peliä nähtiin laajalla rintamalla, joukkueena pelaaminen ja porukan yhteishenki on kehittynyt kauden aikana huimasti. Reissussa oltiin isolla bussilla, ja majoituttiin hotellissa. Pelaajien vanhempia oli sankoin joukoin mukana kannustamassa, joten turnausviikonloppu antoikin hyvät mahdollisuudet myös perheille tutustua toisiinsa entistä paremmin. Hieno päätös hienolle jääpallokaudelle!


YKÄ-kiertopalkinto kaupungissa

P11 SM-osaturnaus Porissa 4.2.2017

P11 nouti YKÄ-kiertopalkinnon Porista lauantaina 4.2.2017. Kiertopalkinnon lähteminen Jyväskylään varmistettiin peluuttamalla molemmat joukkueet loppuotteluun. Päivän aikana pelattiin tasaisia pelejä. Katsomossa havaittu pelaajatarkkailija oli tyytyväinen näkemäänsä.


P11 turnauskausi 2016-17 avattu

Mikkeli 11.12.2016

Tulokset:

Kampparit/Valkoinen - JPS 1-4

Kampparit/Musta - JPS/Punainen 3-3

Kampparit/Musta - JPS 0-5

JPS - JPS/Punainen 4-2

Kampparit/Valkoinen - JPS/Punainen 3-2

Veiterä/Valkoinen - JPS 3-9

Veiterä/Valkoinen - JPS/Punainen 5-9


Pojat -05 ja -06 Kalixin leirillä

JPS Junioreiden -05 ja -06 pojat leireilevät Ruotsin Kalixissa. Harjoitusten ja harkkapelien lisäksi osallistuimme hyvällä menestyksellä turnaukseen, jossa pelasivat Kalix, OLS 1 ja 2, Kalix tytöt ja LRK. Peli Kalixia vastaan päättyi tasan, muut pelit kääntyivät JPS:n voitoksi. Erityisesti pojille taisi jäädä mieleen harkkapeli Kalixin tyttöjen kanssa.

 


JPS P11 kaudella 2015-2016

JPS P11 pelaa kauden kahdella joukkueella, jotka ovat JPS P11 punainen ja JPS P11 sininen.

P11 joukkue kostuu 2005 - 2006 syntyneistä pelaajista. Mukana on myös muutama 2007 syntynyt peluri. 

Päätapahtumat:

JPS P11 järjestää yhden turnauksen Jyväskylässä Helmikuun alussa ja osallistuu vähintään kolmeen vieraspaikkakunnalla järjestettävään SM-osaturnaukseen. Kausi huipentuu SM-lopputurnaukseen 4.-6.3.2016.

JPS P11 joukkueen toimihenkilöt:

Jon Salminen (päävalmentaja), Harri Noponen (Valmentaja) ja Jarkko Lampinen (joukkueenjohtaja)

Toiminta ja tavoitteet:

JPS P11 pelaa kauden kahdella joukkueella, jotka ovat JPS P11 punainen ja JPS P11 sininen.

Harjoittelun ja pelaamisen tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä ja osana joukkuetta. Harjoittelun pääpaino on jääpallon perustaitojen opettelussa. Yksi tärkeä tavoite on oppia toimimaan osana joukkuetta, mikä merkitsee toisten huomioon ottamista ja vastuuta omasta tekemisestä, niin jäällä kuin pelikentän ulkopuolella. Tavoitteena on synnyttää innostus jääpalloon, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen. Kilpailullisia tavoitteita joukkueelle ei ole asetettu. Pelit ovat ensisijassa oppimistapahtumia, joista voitto on mukava lisä. Lopputurnauksessa on tavoitteena hyödyntää kaikkea kauden aikana opittua sekä pelata kauden parasta peliä, pelihuumoria ja peli-iloa unohtamatta.

Harjoittelemme Viitaniemessä kolme kertaa viikossa.

Pelaajat:

Toivo Aartolahti, Eeli Arvaja, Robin Baldwin, Eeli Böhm, Jami Forss, Frans Hirvonen, Hannes Hujala, Teemu Immonen, Miska Kallio, Eeti Katila, Pyry Kilpeläinen, Eero Koponen, Tomi Koskinen, Aaro Lahikainen, Aku Lampinen, Jaakko Lindholm, Niko Nikunen, Lassi Niskanen, Jimi Noponen, Sampo Rantanen, Oliver Salminen, Roope Salminen, Sebastian Sauvala, Elias Syyrakki, Vilho Vesterinen, Onni Virmasalo, Luka Väisänen ja Tarmo Ässämäki.


Näytä lisää uutisia

U12 2021-2022

Vastuuvalmentaja
Pirkka Lahtinen
Valmennus
Timo Pulkkinen
Tuukka Anttolainen
Joukkueenjohtaja
Kimmo Loppi
040 630 9690
kimmo.loppi[at]dafgard.se
Rahastonhoitaja
Maria Ruissalo