U12 2023-24

U12 joukkueeseen ilmoittautuminen kaudelle 2021 - 2022

U12 joukkueen ulkojääkausi alkaa marraskuun alussa Viitaniemessä ja kestää keväällä maaliskuun loppuun. Syyskuun alusta alkaen harjoittelemme kerran viikossa hallissa ennen ulkojäille siirtymistä.

Kauden aikana harjoittelun pääpaino on luistelussa sekä joukkue- ja lajitaidoissa, mutta ennen kaikkea haluamme pitää ryhmänä hauskaa ja nauttia liikkumisesta ulkoilmassa.

Ottelutapahtumat ovat turnauksia joissa käymme vieraspaikkakunnilla sekä järjestämme itsekin yhden turnauksen kotona. Turnauksien lisäksi pelaamme ”pelitällejä”.

U12 joukkue on pääsääntöisesti tarkoitettu 2010-2011 syntyneille, mutta valmennus varmistaa vielä oikean joukkueen yhdessä pelaajan ja pelaajan huoltajien kanssa, niin että pelaaja on varmasti joukkueessa jossa hänen taitonsa kehittyvät parhaiten ja harrastaminen on mielekästä.

Jos olet kiinnostunut mukavasta tekemisestä ja haluat parantaa luistelutaitoasi, niin joukkueenjohtajamme kertoo mielellään kuinka voit tulla tutustumaan harjoituksiin ja kokeilemaan lajia ilmaiseksi.

Mukaan mahtuu vielä ja moni kokeilija on jäänyt joukkueeseen 😊


Yhteystiedot:
Kimmo Loppi
JPS U12 Joukkueenjohtaja
p 040 630 9690
kimmo.loppi@dafgard.se


Näytä lisää uutisia

U12 2023-24

Vastuuvalmentaja
Tuukka Anttolainen
Valmentaja
Arto Javanainen
Joukkueenjohtaja
Samuli Pentinniemi
samuli.pentinniemi[at]gmail.com
Olli Konttinen
040 1589230
konttinenop[at]gmail.com
Apuvalmentaja
Antti Laitinen
Lasse Hynninen