P21

JPS ja WP35 yhteisjoukkueella P21 SM-sarjaan

Sekä Jyväskylän että Varkauden yhteinen tavoite on saada jalkeille iskukykyinen ryhmä nuorten Bandyliigaan

Lisää infoa mm. yhteisjoukkueen rosterista luvassa lähiaikoina.


JPS P21 taas finaaliin

JPS P21 eteni finaaliin 5. kertaa peräkkäin. Vastaan sunnuntaina klo 15 tulee Kampparit.

.


JPS P21 välierä

Vastassa HIFK/Botnia P21. Mitaliottelu su 24.2. Viitaniemessä.

.


JPS P21 Kultaa!!

Veiterä kaatui finaalissa 8-3 (3-1) Mestarijoukkue;

1Gerovoi Samuel (mv)
3Vuorela Juuso
8Anttila Verneri
10Niemi Aleksi
15Ässämäki Tatu (C)

22Koljonen Jasu

25Hämäläinen Tatu
27Vänttinen Roope
30Leisimo Karri (mv)
34Hämäläinen Riku

65Hepola Ilari
68Lamminmäki Aleksi

71Aapakari Niilo
88Penttinen Miikka
95Ässämäki Tuukka.

Joukkueessa pelasivat lisäksi:

Jere Lassila, Samu Åström, Kalle Lampinen

Valmentajat: Mika Hyppönen, Mika Sillgren ja fysiikka; Jari Linjala

Joukkueenjohtaja: Eino Leisimo

Huolto: Jesse Svärd, apunaan Seppo Rytkönen, Erkki Böhm


JPS P21 finaali la 3.3. klo 15

Viitaniemessä vastassa Veiterä

Runkosarjassa pelattiin ristiin. Veiterä voitti Lappeenrannassa 8-5 ja JPS Viitaniemessä 10-0.

P21/A-poikien mestaruudesta on pelattu vuodesta 1943. Vierasjoukkue Veiterällä on 6 mestaruutta ja JPS:llä yksi, vuodelta 2009.


JPS P21 päätti runkosarjan Porissa

Runkosarjan voittajalla vastassa sarjan viimeinen

JPS  joutui lähtemään otteluun vain 8 kenttäpelaajalla edustuksen pelaajien huilatessa. Luistimien "tylsyydestä" ja vajaamiehisyydestä huolimatta JPS pystyi rakentamaan hyviä tilanteita ennakkoluulottomasti. Nuoremmasta kaartista Jere Lassila ja Tuukka Ässämäki nousivat toistuvasti ahdistelemaan Kerän puolustusta. Tuloksellisesti parhaiten kuitenkin 1. puoliajalla onnistui Jasu Koljonen, jonka 4 maalia ja erityisesti hienot onnistumiset kulmalyönneissä venyttivät JPS:n johdoksi 4-6 tauolla.

2. puoliajalle JPS tuli hyvällä asenteella ja karkasi parilla Tuukka Ässämäen maalilla jo turvallisen tuntuiseen 4-8 johtoon. Molemmat joukkeet kuitenkin missasivat rangaistuslaukaukset. Puoliajan keskivaiheilla hyökkäykset vyöryivät molempiin päätyihin ja JPS:llä oli mahdollisuus jopa 4-5 lisämaaliin. Aivan lopussa Kerä pyrki rakentamaan vielä tilanteita, mutta ei päässyt kolmea maalia lähemmäs.

"Kuljetusliikkeiden peli", kommentoi päävalmentajana Mika "Silu" Sillgren.

JPS siis runkosarjan voittoon vain yhdellä tappiolla!


JPS P21 vastassa Akilles

JPS tarrasi runkosarjan voittoon 9-2 voitolla

Ottelussa oli panoksena runkosarjan sijoitukset. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee ensi sijassa keskinäisten ottelujen tulos.

1. puoliaika käynnistyi molempien joukkueiden osalta tiukalla keskikentän karvauksella ja koko joukkueen puolustuspelillä. JPS pystyi kuitenkin rakentamaan vaarallisempia tilanteita lähelle Akilleksen maalia ja vierasjoukkue joutui rikkomaan JPS:n hyökkääjiä. Eilisen jatkoksi Riku Hämäläinen onnistui kahdesti maalin teossa ja aivan puoliajan lopuksi JPS onnistui myös kulmalyönnissä Aleksi Niemen toimesta.

Toisen puoliajan alkupuolella Ilari Hepola nosti korkean roikkupallon 70 metristä ja se yllätti korkealla pompulla Akilleksen maalivahdin. Tämän jälkeen ote siirtyi selvästi kotijoukkueelle ja pian taululla oli lukemat 6-0. Tämän jälkeen Akilles sai rakennettua vielä muutaman kulmatilanteen, mutta ei pystynyt vaikuttamaan uhkaamaan JPS:ää Riku Hämäläisen intouduttua vielä viimeistelemään 3 maalia.

JPS pelaa vielä yhden vieraspelin Porissa 19.2. ja sitten on vuorossa välierät.


JPS P21 kohtasi Veiterän

JPS murskasi Veiterän 10-0

Ennakkoasetelmat otteluun olivat mielenkiintoiset, koska joukkueet olivat tasapisteissä sijoilla 2 ja 3. Ottelulla oli myös merkitystä välieräparien ja kotiedun osalta.

Ottelu lähti hyvin käyntiin JPS:n hallinnassa. Jo ottelun 4. minuutilla maalinteossa onnistui Aleksi Niemi Jasu Koljosen syötöstä. Veiterä onnistui rakentamaan jonkin verran hyökkäyksiä, mutta ajautui useimmiten päätyrajan tuntumaan. Tätä kautta 1. puoliajalla kulmat menivät 4-1 vierailijoille. Puoliajalla onnistui myös viime otteluiden tutkapari Riku Hämäläinen - Tatu Ässämäki. Näin tauolle mentiin ottelutapahtumiin nähden niukassa 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika sitten mentiinkin kotijoukkueen hallinnassa ja vartin pelin jälkeen ottelu oli ratkennut tilanteessa 6-0. Bandyliigaa pelaavien JPS:läisten luisteluvoima oli vaan ylivertaista vastustajan puolustukselle. Ottelun loppua kohti numeroita vielä kaunisteltiin 10-0. Joukossa oli myös Niilo Aapakarin onnistuminen rangaistuslaukauksessa ja yhdessä pelitilannemaalissa.

Lopputuloksen seurauksena P21-runkosarjan voitto tullaan käytännössä ratkomaan sunnuntain Akilles-pelissä klo 13.


JPS P21 7-6 voittoon Porvoossa

JPS P21 nujersi Akilleksen Porvoossa

Keskiviikkoillan myöhäispelinä klo 20.30 päästiin aloittamaan ottelu puhtaalla sarjalla ollutta Akillesta vastaan.

JPS rakensi ottelun alusta lähtien hyökkäyksiä Akilleksen maalille erityisesti Riku Hämäläisen ja Tatu Ässämäen voimin. Akilles pystyi kuitenkin sumputtamaan puolustusalueensa keskiosan siten, että maalien makuun JPS pääsi vasta puoliajan puolivälin jälkeen. Hyökkäyksessä hyvää tukea Rikulle ja Tatulle tarjosivat Tuukka Ässämäki, Jasu Koljonen ja Niilo Aapakari, joista jälkimmäisillä olisi ollut mahdollisuus niitata jo "lopullinen" ratkaisu ennen puoliaikaa. Keskikentällä Aleksi Niemi tarjoili lukuisia vapauttavia syöttöjä. Puolustuspäässä Akilleksen leiriin siirtynyt Saku Hämäläinen sai aikaan muutamia vaarallisia tilanteita, mutta peli pysyi hyvin hallinnassa.

Toinen puoliaika käynnistyi turvallisen tuntuisessa 5-2 johdossa JPS:lle. Peli pysyi edelleen JPS:n hallussa, mutta Akilles pystyi muutamilla onnistuneilla vastahyökkäyksillä ja kulmalyönnillä pysyttelemään kahden maalin päässä. JPS:n 7-4 lopulta voittomaaliksi jääneen viimeisteli Aleksi Niemi hienosti poikkiliikkeestä rangaistusalueen kaarelta keskelle yläriman alle. Peli tuntui jo ratkenneen, mutta eri vaiheiden jälkeen lisäaikaa oli annettu 4 minuuttia. Näiden minuuttien aikana Akilles onnistui kahdesti ja pääsi pelin loppumisen odottelussa yrittämään jopa tasoitusta, kuitenkin ilman tulosta.

Sarjan kärkijoukkueet Akilles, Veiterä ja JPS ovat kahden pisteen sisällä ennen tulevaa viikonloppua, jolloin JPS kohtaa lauantaina Veiterän klo 15 ja Akilleksen sunnuntaina klo 13 Viitaniemessä. Nyt kaikki kannustamaan P21-porukkaa!!


Sarja-avaus tasapeliin WP:n kanssa

Tasaisessa väännössä puskettiin WP:n muuriin

Nuorten bandyliigan avausottelussa JPS ja Varkauden WP-35 tasasivat pisteet maalein 5-5. Tasaisessa väännössä Jipsin maaleista vastasivat kahdesti osunut Tatu Ässämäki sekä maalin mieheen tehneet Niilo Aapakari, Ilari Hepola ja Tuukka Ässämäki. Maalissa torjui ajoittain näyttävästi Karri Leisimo.


Näytä lisää uutisia

P21

Valmentaja
Mika Ässämäki
0405524784
mika.assamaki[at]gmail.com
Juha Niiranen
Joukkueenjohtaja
Juha Niiranen
0405587796
jniiranen[at]gmail.com
Huoltaja
Jyrki Penttinen
Rahastonhoitaja
Sari Ässämäki
sariassamaki1968[at]gmail.com