NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 varmisti runkosarjan voiton!

P21 varmisti runkosarjan ykkössijan voittamalla maanantaina Helsingin yhdistelmäjoukkueen 1-11.

P21 sarja jatkui maanantaina Viitaniemessä kun Helsingin yhdistelmäjoukkue tuli pelaamaan kotipelinsä monttuun. Ottelu oli Helsinki YJ:n viimeinen runkosarjassa, Jipsillä on vielä tulevana lauantaina vieraspeli Porissa.

Ensimmäisen erän alku oli varsin tasaista ja tilanteita oli molemmissa päissä. Ottelun avausmaali nähtiin n. 15 minuutin kohdalla kun Joonas Hiltunen siirsi JPS:n 0-1 johtoon. Kotijoukkue Helsinki YJ tasoitti erän puolivälissä tilanteeksi 1-1. Vastatuuleen hyökännyt JPS lisäsi tämän jälkeen hieman kaasua ja hetkessä tilanne oli jo 1-4 kun Tuukka Ässämäki viimeisteli kolme maalia kahdeksaan minuuttiin. Näissä lukemissä siirryttiin erätauolle.

Toisessa erässä JPS pääsi hyökkäämään myötätuuleen. Tuukka jatko maalitehtailuaan heti toisen erän alussa siirtäen JPS:n jo turvallisen tuntoiseen 1-5 johtoon. JPS puolusti joukkueena hyvin ja piti huolen että Helsinki YJ ei parhaimmille maalipaikoille päässyt. Maalissa hyvän pelin pelannut Kalle Lampinen esitti varmoja otteita. Toisen erän edetessä maalin makuun pääsivät myös Toni Ässämäki kahdesti ja Miikka Penttinen kerran. Näiden lisäksi Hiltunen maalasi toistamiseen ja Tuukka viimeisteli vielä 2. Tuukalle tähän peliin 6 täysosumaa! Ottelu ratkesi melkolailla toisen erän alussa ja loppu olikin enemmän pelailua ja nautiskelua.

Loppulukemiksi kirjattiin 1-11 (1-4).

Peli lähetettiin JPS LIVE YouTube-kanavalla. Ottelun selosti Esko Tammilehto apunaan Riku Hämäläinen.

Valmennuksen mietteet pelin jälkeen.

"Pelin tärkeys näkyi pelin alussa todella tarkkana pelaamisena. Pelin edetessä joukkue pääsi pelijuonesta paremmin kiinni vaikka ensimmäinen erä pelattiin vastatuuleen. Ensimmäinen puoliaika osoitti että vastustaja ei todennäköisesti tule pysymään meidän kyydissä toisella puoliajalla. Toisen erän pelaaminen oli tehokasta ja koko joukkue nautti pelaamiseesta."