NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 päätti runkosarjan Porissa

Runkosarjan voittajalla vastassa sarjan viimeinen

JPS  joutui lähtemään otteluun vain 8 kenttäpelaajalla edustuksen pelaajien huilatessa. Luistimien "tylsyydestä" ja vajaamiehisyydestä huolimatta JPS pystyi rakentamaan hyviä tilanteita ennakkoluulottomasti. Nuoremmasta kaartista Jere Lassila ja Tuukka Ässämäki nousivat toistuvasti ahdistelemaan Kerän puolustusta. Tuloksellisesti parhaiten kuitenkin 1. puoliajalla onnistui Jasu Koljonen, jonka 4 maalia ja erityisesti hienot onnistumiset kulmalyönneissä venyttivät JPS:n johdoksi 4-6 tauolla.

2. puoliajalle JPS tuli hyvällä asenteella ja karkasi parilla Tuukka Ässämäen maalilla jo turvallisen tuntuiseen 4-8 johtoon. Molemmat joukkeet kuitenkin missasivat rangaistuslaukaukset. Puoliajan keskivaiheilla hyökkäykset vyöryivät molempiin päätyihin ja JPS:llä oli mahdollisuus jopa 4-5 lisämaaliin. Aivan lopussa Kerä pyrki rakentamaan vielä tilanteita, mutta ei päässyt kolmea maalia lähemmäs.

"Kuljetusliikkeiden peli", kommentoi päävalmentajana Mika "Silu" Sillgren.

JPS siis runkosarjan voittoon vain yhdellä tappiolla!