JÄÄPALLOKOULU

Tervetuloa mukaan JPS:n jääpallokouluun kaudelle 2021-22!

Jääpallokoulu alkaa jälleen!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2013 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa syys-lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Ensimmäinen jäävuoro on 19.9. klo 18.40-19.50 Hippposhallin harjoitushalli 2:ssa. Harjoituksissa tulee huomioida koronarajoitukset ja -suojaetäisyydet mahdollisuuksien mukaan. Vain yksi aikuinen lapsen avuksi pukukoppiin ja aikuisten tulee käyttää kasvomaskia.

Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraskuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka. Talven harjoitusvuorot Viitaniemen tekojäällä selviävät vasta myöhemmin syksyn aikana. Niistä informoidaan täällä nettisivuilla ja lähetetään tiedoksi ilmoittautuneille. 

Rakennuspalvelu Mika Ässämäki OyViime kauden tapaan Jääpallokoulun päätukijaksi tulevalle kaudelle on lupautunut Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy. Tämä tuki mahdollistaa alemmat kausimaksut.

Jääpallokoulun kausimaksut kaudelle 2021/22:

* Varustepaketin kanssa 50 euroa (sis. maila, pelipallo, juomapullo ja lisenssi)

* Ilman varustepakettia 20 euroa (sis. lisenssi)

Uudet pelaajille jotka eivät viime kaudella olleet mukana saavat myös harjoituspaidan. 

HUOM! Pelaajjilla tulisi olla oma henk.koht. tapaturmavakuutus. Kausimaksuun eikä lisenssiin ei sisälly vakuutusta.

Jääpallokouluun ilmoittautuminen tästä linkistä

Lisätietoja:  Arto Javanainen / 040 5962729 / arto.javanainen@jyu.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!

 

JPS Juniorit ry saa toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) seuratukea


Jääpallokoulun toiminta vihdoin käyntiin

Lämmin syksy viivästytti hieman jääpallokoulun kauden avausta. Meno oli ensimmäisellä jäävuorolla joka tapauksessa vauhdikasta.


Tervetuloa mukaan JPS:n jääpallokouluun!

Jääpallokoulu alkaa jälleen!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin avauskerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa syys-lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraskuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka.

Harjoitukset Viitaniemen tekojäällä maanantaisin klo 18.30-19.45 ja torstaisin klo 18-15-19.30. Jää ei ole käyttökunnossa vielä ma 9.11., joten tavoitteena on päästä jäälle to 12.11. Tiedustelut: Arto Javanainen. puh.040 5962729

Jääpallokoulun päätukijaksi tulevalle kaudelle on lupautunut Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy. Tämä tuki mahdollistaa alemmat kausimaksut.

Jääpallokoulun kausimaksut kaudelle 2020/21:

* Varustepaketin kanssa 40 euroa (sis. harjoituspaita, maila, pallo, juomapullo ja lisenssi)

* Ilman varustepakettia 20 euroa (sis. harjoituspaita ja lisenssi)

Jääpallokouluun pääset ilmoittautumaan suoraan tästä linkistä (vanha linkki poistettu)Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy

Lisätietoja:  Arto Javanainen / 040 5962729 / arto.javanainen@jyu.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!


Kampparit Jääpallokoulun vieraana

Kotiottelut 8.12.2018

Saimme vieraaksemme Mikkelin Kamppareiden jääpallokoulun Viitaniemeen! Päivän aikana pelattiin kolme vauhdikasta peliä ja jääpallokoululaiset jaksoivat hienosti koko pitkän turnauspäivän!

Pelien edetessä alkoi hahmottumaan pelipaikat ja maalivahtien avauksien kautta syntyi hienoja hyökkäyksiä molempiin päihin!

 

        

        


Tervetuloa jääpallo- ja luistelukouluun!

JPS-Juniorit Ry:n LähiTapiola -jääpallokoulu alkaa 1.9.2018 kello 14.15 Hippoksen harjoitusjäähallissa. Jääpallokoulussa opitaan luistelutaitojen lisäksi jääpallon alkeita monipuolisen liikkumisen ja iloisen tekemisen kautta.

Jääpallokoulu on tarkoitettu ensi sijassa 2010 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille.
Kausimaksu (syksy ja kevät yhteensä) on 140 euroa sisältäen jääpallokoulupaketin (maila, harkkapaita, juomapullo, pallo).

Jääpallokoulu harjoittelee syys- lokakuussa harjoitusjäähallissa ja liikuntasalissa tai ulkona. Marraskuusta alkaen jääpallokoulu harjoittelee 1-2 krt/viikko Viitaniemen tekojäällä.

Ilmoittaudu jääpallo- ja luistelukouluun tästä!

Lisätietoja:

Olli Konttinen
040 1589230
olli.konttinen@staari.fi

Yhteistyössä:


Näytä lisää uutisia

JÄÄPALLOKOULU

Vastuuvalmentaja
Arto Javanainen
Valmentaja
Lasse Hynninen
Antti Laitinen
Olli Lahtinen
Joukkueenjohtaja
Arto Javanainen
040 596 2729
arto.javanainen[at]jyu.fi