JÄÄPALLOKOULU

Lähde mukaan jääpalloon kaudella 2023-24!

Tervetuloa jääpallon pariin!

JPS Juniorit ry:n jääpallojoukkueet tarjoavat erinomaiset puitteet hienon harrastuksen parissa. Mukaan voi lähteä niin alle kouluikäiset pelaajan alut kuin vanhemmatkin luistelua jo taitavat lapset ja nuoret. Lisätietoja sekä jääpallokouluun että eri ikäkausijoukkueisiin ilmoittautumisesta löytyy alta.


Jääpallokoulu

Ilmoittautumiset suoraan jääpallokoulun Suomisport -ryhmään puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella.

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen, pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2015 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Ulkojäälle Viitaniemeen siirrytään marraskuussa, josta lähtien harjoitellaan 2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka. Jääpallokoulun vuorot Viitaniemen ulkojäällä ovat keskiviikkoisin klo 18.15-19.30 ja lauantaisin klo 11.00-12.00. Vuoroille ilmoittaudutaan ryhmään ilmoittautumisen jälkeen Suomisport-järjestelmässä (kts. ilmoittautumislinkki yllä). Aikoihin voi tulla muiden joukkueiden pelien takia muutoksia. Muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti Suomisportin kautta. Harjoitusten lisäksi talven aikana pyritään järjestämään muutama pelitapahtuma sekä kotikentällä sekä mahdollisuuksien mukaan vieraissa (esim. Mikkelissä). Näistä lisää tietoa talven aikana. 


Jääpallokoulun maksut kaudelle 2023/24:

* Peruskausimaksu 80 euroa (sis. lisenssin)  Tammikuussa aloittaville alennettu hinta, ja tarpeen mukaan eriytettyä ohjausta.

* Vapaaehtoisen varustepaketin hinta 20 eur (sis. maila, pelipallo ja juomapullo)

Uudet pelaajat, jotka eivät viime kaudella olleet mukana saavat myös harjoituspaidan. 

HUOM! Pelaajjilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Kausimaksuun tai lisenssiin ei sisälly vakuutusta.


Huom!

1) Suomisport-ryhmään liittymistä varten lapselle ja vanhemmalle pitää luoda Suomisport.fi-sivulla tunnukset.

2) Liittymislinkistä avautuvalla sivulla pitää valita lapsi, jota ollaan liittämässä ryhmään (oletusvalintana on vanhempi).


Lisätietoja jääpallokoulun toiminnasta:  Arto Javanainen / 040 5962729 / arto.javanainen@jyu.fi


U10-joukkue

Vuosina 2014-2015 syntyneet pelaajat voivat liittyä suoraan U10 ikäkausijoukkueeseen. Tässä ryhmässä harjoituksissa keskitytään jo jääpallokoulua enemmän lajitaitoihin. Siis vaikka lapsi ei olisi ollut aiemmin mukana jääpallokoulun toiminnassa, mutta luistelua on harjoiteltu itsenäisesti niin jääpallouran voi hyvin aloittaa U10-joukkueessa. Joukkue toivottaa tervetulleeksi kaikki innokkaat mukaan.

U10-joukkue harjoittelee Viitaniemen tekojäällä maanantaisin klo 16.30-17.45, keskiviikkoisin klo 18.15-19.30 (yhdessä U12-joukkueen kanssa) ja lauantaisin klo 11.00-12.00 (yhdessä jääpallokoulun kanssa).

Lisätietoja U10-joukkueen toiminnasta:  Antti Laitinen / laitinen.anttijussi@gmail.com / 040 7681443


U12-joukkue

Vuosina 2013-2012 syntyneet pelaajat voivat liittyä myös suoraan U12 ikäkausijoukkueeseen. Tässä ryhmässä harjoituksissa keskitytään vielä hieman enemmän lajitaitoihin sekä pelaamisen taktiseen puoleen. Vaikka lapsella ei olisikaan aikaisempaa kokemusta jääpallosta, mutta luistelua on harjoiteltu, esim. itsenäisesti tai jonkin muun lajin parissa, niin jääpallouran voi hyvin aloittaa myös vielä U12-joukkueessa.  Kaikki innokkaat mukaan.

U12-joukkue harjoittelee Viitaniemen tekojäällä tiistaisin klo 17.30-18.45, keskiviikkoisin klo 18.15-19.30 ja torstaisin klo 18.15-19.30.

Lisätietoja U12-joukkueen toiminnasta:  Olli Konttinen / konttinenop@gmail.com /  040 1589230


U14-joukkue

Vuosina 2011-2010 syntyneet pelaajat voivat liittyä myös suoraan U14 ikäkausijoukkueeseen. Tässäkin ryhmässä toiminta keskittyy lajitaitojen hiomiseen, ja pelaamisessa taktinen puoli (ns. ison kentän pelaaminen) on jo vahvasti esillä. Vaikka lapsella ei olisikaan aikaisempaa kokemusta jääpallosta, mutta luistelua on harjoiteltu jonkun muun lajin parissa (esim. jääkiekko) niin jääpallouran voi hyvinkin aloittaa vielä U14-joukkueessa. Kaikki innokkaat mukaan.

U14-joukkue harjoittelee Viitaniemen tekojäällä maanantaisin klo 16.30-17.45, keskiviikkoisin klo 16.30-17.45 ja torstaisin klo 18.15-19.30 (yhdessä U18-joukkueen kanssa).

Lisätietoja U14-joukkueen toiminnasta:  Kimmo Loppi / kimmo.loppi@dafgard.se  / 040 6309690

 


Tervetuloa mukaan JPS:n jääpallokouluun kaudelle 2021-22!

Jääpallokoulu alkaa jälleen!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2013 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa syys-lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Ensimmäinen jäävuoro on 19.9. klo 18.40-19.50 Hippposhallin harjoitushalli 2:ssa. Harjoituksissa tulee huomioida koronarajoitukset ja -suojaetäisyydet mahdollisuuksien mukaan. Vain yksi aikuinen lapsen avuksi pukukoppiin ja aikuisten tulee käyttää kasvomaskia.

Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraskuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka. Talven harjoitusvuorot Viitaniemen tekojäällä selviävät vasta myöhemmin syksyn aikana. Niistä informoidaan täällä nettisivuilla ja lähetetään tiedoksi ilmoittautuneille. 

Rakennuspalvelu Mika Ässämäki OyViime kauden tapaan Jääpallokoulun päätukijaksi tulevalle kaudelle on lupautunut Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy. Tämä tuki mahdollistaa alemmat kausimaksut.

Jääpallokoulun kausimaksut kaudelle 2021/22:

* Varustepaketin kanssa 50 euroa (sis. maila, pelipallo, juomapullo ja lisenssi)

* Ilman varustepakettia 20 euroa (sis. lisenssi)

Uudet pelaajille jotka eivät viime kaudella olleet mukana saavat myös harjoituspaidan. 

HUOM! Pelaajjilla tulisi olla oma henk.koht. tapaturmavakuutus. Kausimaksuun eikä lisenssiin ei sisälly vakuutusta.

 

Lisätietoja:  Arto Javanainen / 040 5962729 / arto.javanainen@jyu.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!

 

JPS Juniorit ry saa toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) seuratukea


Jääpallokoulun toiminta vihdoin käyntiin

Lämmin syksy viivästytti hieman jääpallokoulun kauden avausta. Meno oli ensimmäisellä jäävuorolla joka tapauksessa vauhdikasta.


Tervetuloa mukaan JPS:n jääpallokouluun!

Jääpallokoulu alkaa jälleen!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin avauskerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa syys-lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraskuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka.

Harjoitukset Viitaniemen tekojäällä maanantaisin klo 18.30-19.45 ja torstaisin klo 18-15-19.30. Jää ei ole käyttökunnossa vielä ma 9.11., joten tavoitteena on päästä jäälle to 12.11. Tiedustelut: Arto Javanainen. puh.040 5962729

Jääpallokoulun päätukijaksi tulevalle kaudelle on lupautunut Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy. Tämä tuki mahdollistaa alemmat kausimaksut.

Jääpallokoulun kausimaksut kaudelle 2020/21:

* Varustepaketin kanssa 40 euroa (sis. harjoituspaita, maila, pallo, juomapullo ja lisenssi)

* Ilman varustepakettia 20 euroa (sis. harjoituspaita ja lisenssi)

Jääpallokouluun pääset ilmoittautumaan suoraan tästä linkistä (vanha linkki poistettu)Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy

Lisätietoja:  Arto Javanainen / 040 5962729 / arto.javanainen@jyu.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!


Kampparit Jääpallokoulun vieraana

Kotiottelut 8.12.2018

Saimme vieraaksemme Mikkelin Kamppareiden jääpallokoulun Viitaniemeen! Päivän aikana pelattiin kolme vauhdikasta peliä ja jääpallokoululaiset jaksoivat hienosti koko pitkän turnauspäivän!

Pelien edetessä alkoi hahmottumaan pelipaikat ja maalivahtien avauksien kautta syntyi hienoja hyökkäyksiä molempiin päihin!

 

        

        


Tervetuloa jääpallo- ja luistelukouluun!

JPS-Juniorit Ry:n LähiTapiola -jääpallokoulu alkaa 1.9.2018 kello 14.15 Hippoksen harjoitusjäähallissa. Jääpallokoulussa opitaan luistelutaitojen lisäksi jääpallon alkeita monipuolisen liikkumisen ja iloisen tekemisen kautta.

Jääpallokoulu on tarkoitettu ensi sijassa 2010 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille.
Kausimaksu (syksy ja kevät yhteensä) on 140 euroa sisältäen jääpallokoulupaketin (maila, harkkapaita, juomapullo, pallo).

Jääpallokoulu harjoittelee syys- lokakuussa harjoitusjäähallissa ja liikuntasalissa tai ulkona. Marraskuusta alkaen jääpallokoulu harjoittelee 1-2 krt/viikko Viitaniemen tekojäällä.

Ilmoittaudu jääpallo- ja luistelukouluun tästä!

Lisätietoja:

Olli Konttinen
040 1589230
olli.konttinen@staari.fi

Yhteistyössä:


Näytä lisää uutisia

JÄÄPALLOKOULU

Vastuuvalmentaja
Joni Vuopio
0505143534
Valmentaja
Akseli Uotinen
Atte Niiranen
Kalle Lampinen
Elmeri Hämäläinen
Samuel Gerovoi
Joukkueenjohtaja
Arto Javanainen
040 596 2729
arto.javanainen[at]jyu.fi