Kotituplassa vieraana Kampparit ja Akilles

Ottelut myös suorana YouTubesta.

Bandyliigassa viiden ottelun voittoputkessa liitävä ja sarjataulukossa kolmantena majaileva JPS pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua, kun perjantaina Viitaniemeen saapuu Mikkelin Kampparit ja lauantaina Porvoon Akilles.

JPS pelasi kaksi matsia myös viime viikonloppuna. Ensin se kaatoi lauantaina kotonaan Oulun Luistinseuran hurjin lukemin 13-3 ja sunnuntaina Porista haettiin tärkeät pisteet, kun Narukerä kaatui 4-8.

Sarjataulukossa JPS on nyt kolmantena. Pisteitä on yhdeksän voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion myötä kasassa 19. Jipsin paras pistemies ja maalintekijä on Tuukka Ässämäki, jonka pistetilasto näyttää lukemia 22+4. Viime viikonloppuna Tuukka taiteili kahteen otteluun yhteensä kahdeksan osumaa.

Jipsin miehistö on pysynyt pääosin terveenä. Olkapäävamman takia viime otteluista sivussa olleen Riku Hämäläisen pelikuntoa tarkastellaan päivä kerrallaan.

Perjantai-iltana Viitaniemen valoihin saapuva Kampparit on sarjataulukossa viidentenä, pisteitä sillä on kasassa yhdeksän. Voittoja on neljä, tasapelejä yksi ja tappioita kuusi. Mikkeliläisten paras pistemies on Janne Hauska tehopistein 14+2.

Perjantaina kello 19 alkavassa ottelussa otteluisäntänä toimii Stark Suomi!

Lauantaina vastaan luisteleva Porvoon Akilles on sarjassa tosiena, pisteitä on yksi enemmän kuin Jipsillä, kuten myös pelattuja otteluita. Ennen joulua Porvoossa JPS haki mukaansa tasapelipisteen lukemien 6-6 myötä. Akilleen paras pistemies tehoilla 24+3 on Rasmus Kettunen.

Lauantaina kello 15 alkavassa ottelussa otteluisäntänä toimii Tasan Autotalo!

Rajoituksista johtuen molempiin otteluihin voidaan ottaa vain kymmenen katsojaa, joten myynnissä on kymmenen 50 euron hintaista erikoispääsylippua per ottelu. Lisätietoa erikoispääsylipuista tästä. Ostoksille pääset lippukaupasta sivumme oikeasta reunasta! 

Molemmat ottelut näkyvät myös suorana lähetyksenä YouTubesta JPS LIVE -kanavan kautta. Ottelulähetyksiä toteuttamassa mukana Sivuprofiili Oy!

Tunnelmia viikonlopun aikana tutusti myös Jipsin kanavilla! 


Näytä lisää uutisia