Viikonloppuna kaksi kotipeliä - erikoisliput myynnissä!

Molempiin otteluihin myydään kymmenen pääsylippua.

Hyvässä vauhdissa Bandyliigassa liitävän JPS:n ottelut jatkuvat viikonloppuna Viitaniemessä kahdella kovalla kotiottelulla. Perjantai-iltana klo 19 vastassa on Mikkelin Kampparit, ja lauantaina klo 15 Montussa vierailee Porvoon Akilles.

Jipsin ja Kampparien kohtaamiset ovat viime vuosien aikana muodostuneet todelliseksi moderinksi klassikoksi, ja ottelut ovat lähes järjestään olleet tasaisia ja viihdyttäviä. Viime keväänä JPS kävi pronssiottelussa ryöstämässä mitalit Mikkelistä, ja tälläkin kaudella vierailu Mikkelissä marraskuussa päättyi Jipsin voittoon lukemin 2-4.

Lauantain vastustaja Akilles taistelee Jipsin kanssa tällä hetkellä tiukasti Bandyliigan kärkisijoista, ja on tällä hetkellä ottelun enemmän pelanneena pisteen Jipsiä edellä sarjan tosiena. Joukkueiden trillerimäinen kohtaaminen joulukuussa Porvoossa päättyi Jipsin hurjan takaa-ajon jälkeen tasalukemiin 6-6.

Viikonlopun peleissä jaossa on siis tärkeitä pisteitä taistelussa runkosarjan kärkipaikoista. Otteluita pääset seuraamaan myös paikan päälle! 

Koronarajoitusten takia Viitaniemen katsomoon voidaan ottaa kymmenen katsojaa, joten molempiin otteluihin myydään kymmenen erikoispääsylippua. Lipun hinta on 50 euroa, ja liput tulevat myyntiin sivun oikeassa laidassa olevaan nettikauppaamme tänään keskiviikkona klo 20. Liput ovat myynnissä niin kauan kuin niitä riittää, saatavuuden voit tarkistaa nettikaupasta!

Saapuessasi otteluun järjestysmiehet päästävät sinut sisää kun kerrot nimesi tai näytät sähköistä ottelulippua esimerkiksi puhelimestasi. Katsojille on maskisuositus, ja erikoislipun hintaan kuuluukin JPS-kangasmaski. Lipulla pääset katselemaan ottelua Viitaniemen katettuun pääkatsomoon. Katsomossa on noudatettava myös turvavälejä muihin katsojiin.

Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma. Tervetuloa Viitaniemeen! 


Näytä lisää uutisia