Otteluennakko: Bandyliiga käynnistyy tuplaviikonlopulla Viitaniemessä

Bandyliigan kausi 2020-2021 alkaa viikonloppuna Viitaniemessä

Pitkä odotus päättyy perjantaina, kun Bandyliigan kausi 2020-2021 alkaa kotiotteluilla Viitaniemessä. Pelit jatkuvat heti lauantaina niin ikään kotijäällä.

Perjantaina klo 19 vastassa on viime kevään pudotuspeleistä tuttu vastustaja, porilainen Narukerä. Tälle kaudelle maajoukkuekapteeni Ville Aaltosen Ruotsin kentiltä takaisin kasvattajaseuraansa saanut joukkue lähtee jälleen kauteen mitalisuosikkina. Sitä se oli myös viime kaudella, mutta tie katkesi puolivälierissä Jipsin käsittelyssä suoraan kahdessa ottelussa.

Omassa Suomen Cupin alkulohkossaan Oulussa Narukerä sijoittui kolmanneksi voitettuaan OLS:n ja hävittyään Akilleelle ja Kamppareille. Muita kauteen valmistavia otteluita ei joukkueella ole alla.

Perjantaina otteluisäntänä toimii Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy!

Lauantaina klo 15 vastassa on helsinkiläinen Botnia, jonka kanssa JPS otti yhteen jo viime viikonloppuna Suomen Cupissa. Tuolloin Botnia korjasi voiton itselleen. Lohkossa Botnia oli lopulta toinen. Botnian riveissä viilettää myös tuttuja nimiä, JPS-kasvatit Joonatan Irtamo, Tuukka Penttinen sekä Mikko Tammilehto ja viime kaudella Jipsiä edustanut Teemu Malinen.

Lauantaina otteluisäntänä on Rakennuspalvelu Pynnönen Oy!

Liput otteluihin maksavat aikuisilta 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Ottelulippuja voi ostaa myös nettikaupasta sivumme oikeasta laidasta. Ostamasi lipun saat pdf-muodossa, ja sen voit näyttää lipunmyynnissä esimerkiksi puhelimesta. Myös kausikortteja on edelleen myynnissä niin nettikaupassa kuin ottelun lipunmyynnissäkin!

Kotiotteluissa pääkatsomoon otetaan korkeintaan 300 katsojaa. Lisäksi käytössä on kaksi lisäkatsomoa rinteen puolella kenttää. Otteluihin saapuminen sairaana on kielletty. Huolehditan mahdollisimman hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Anna pelaajille ja tuomareille riittävästi tilaa niin, että he eivät ole kosketuksissa yleisön kanssa.

Suosithan kasvomaskin käyttöä. Kotiotteluista voit ostaa myös JPS-kangasmaskeja 5 euron hintaan niin kauan kun tavaraa riittää. Suosithan kioskeissa asioidessasi korttimaksua. Ottelutapahtumien turvallisuus on kaikkien yhteinen asia!

Yleistä infoa alkavasta kaudesta

Jääpalloliiton ennakko alkavasta kaudesta tästä!


Näytä lisää uutisia