Bandyliiga käyntiin perjantaina - yleinen infopaketti

Bandyliiga alkaa kotiotteluilla viikonloppuna.

Pitkä odotus päättyy, kun Bandyliigan kausi 2020-2021 starttaa kotiotteluilla viikonloppuna Viitaniemessä. Perjantaina Montun iltavaloissa sarja-avauksessa vastassa on viime keväänä puolivälierissä pudotettu Narukerä, ja lauantaina iltapäivällä vieraaksi saapuu Botnia.

Kausikortit ja otteluliput

Jo aiemmin verkkokaupastamme ostetut JPS:n kausikortit ja tukikausikortit voit noutaa nimeä vastaan lipunmyynnistä JPS:n kotiotteluissa. Kaikille kausikortin tai tukikausikortin ostaneille lähetetään vielä ennen ensimmäisiä kotiotteluita ohjeistus myös sähköpostilla.

Otteluliput JPS:n kotiotteluihin maksavat aikuisilta 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Ottelulippuja kaikkiin otteluihin voit ostaa myös verkkokaupastamme nettisivujen oikeasta reunasta. Ostoksen tehtyäsi saat pdf-lipun, jota voit portilla näyttää esimerkiksi kännykästä.

Tuttuun tyyliin ottelulippuja voi ostaa myös portilta. Suosithan korttimaksua hygieniasyistä.

Sarjajärjestelmä

Bandyliigan runkosarja kaudella 2020-2021 pelataan yhdeksän joukkueen kaksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kerran kotona ja kerran vieraissa. Runkosarjassa otteluita joukkueille kertyy siis 16.

Runkosarjan jälkeen neljä parasta joukkuetta jatkaa ylempään jatkosarjaan ja loput alempaan jatkosarjaan. Nämä jatkosarjat pelataan yksinkertaisina. Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta etenevät suoraan Bandyliigan välieriin. Ylemmän jatkosarjan sijoille 3. ja 4. sijoittuneet kohtaavat puolivälierissä alemman jatkosarjan ykkösen ja kakkosen.

Puolivälierät pelataan paras kolmesta -menetelmällä, ja välierät paras viidestä -menetelmällä. Pronssiottelu ja finaali pelataan yksittäisenä otteluna paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä. Tarkemmat tiedot sarjajärjestelmästä löydät tästä.

Runkosarjan kotiottelut

pe 20.11. klo 19 JPS - Narukerä

la 21.11. klo 15 JPS - Botnia

la 5.12. klo 15 JPS - Veiterä

la 26.12. klo 15 JPS - WP-35

la 16.1. klo 15 JPS - HIFK

la 23.1. klo 15 JPS - OLS

pe 29.1. klo 19 JPS - Akilles

la 30.1. klo 15 JPS - Kampparit

Muutokset otteluohjelmaan ovat kauden aikana mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen. Jatkosarjat käynnistyvät helmikuun alussa, ja pudotuspelit helmikuun puolivälissä. Mitalistit ovat selvillä maaliskuun puoliväliin mennessä.

Koko otteluohjelman vieraspeleineen näet tästä. 

Sarjataulukon ja koko Bandyliigan otteluohjelman löydät tästä.

Bandyliigan uutisia voit lukea myös Bandyliiga.fi -sivustolta.

Jääpalloliiton kausiennakko luettavissa tästä.

Turvallinen ottelutapahtuma

Kotiotteluissa päätkatsomoon otetaan korkeintaan 300 katsojaa. Lisäksi katsojien käytössä on kaksi lisäkatsomoa rinteen puolella. Otteluihin saapuminen sairaana on kielletty. Huolehditan mahdollisimman hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Anna pelaajille ja tuomareille riittävästi tilaa niin, että he eivät ole kosketuksissa yleisön kanssa.

Suosithan kasvomaskin käyttöä. Kotiotteluista voit ostaa myös JPS-kangasmaskeja 5 euron hintaan niin kauan kun tavaraa riittää. Suosithan kioskeissa asioidessasi korttimaksua. Ottelutapahtumien turvallisuus on kaikkien yhteinen asia!

Tervetuloa Viitaniemeen!


Näytä lisää uutisia