P-17

JPS -07 tasonmittauksessa Lahti Soccerissa 28-30.6

Jalkapalloa ja Golffia Lahden suunnalla

07 poikien seuraava turnee oli jo 2vkoa kultaa tuoneen TPK Soccerin jälkeen ja täällä oli turnausjärjestäjä päätynyt yhdistämään 06 ja 07 poikien kilpasarjat joten odotettavissa oli kovatasoinen turnaus.

Joukkueen ensimmäinen peli oli perjantai iltapäivällä KP-75/TuPS YJ A joukkuetta vastaan joka koostui ainakin suurimmalta osin 06 syntyneistä pelaajista. Peliä pelattiin pääosin JPS:än kenttäpuoliskolla. Vastustaja oli selkeästi meitä edellä usealla osa-alueella ja poikien urhean puolustustaistelun jälkeen peli päättyi vastustajalle 6-0.

Perjantain toinen peli FC Reipas 06 Oranssi-Musta YJ joukkuetta vastaan. Tämä peli oli selvästi tasaisempi ja paikat oli molemmilla mutta yötauolle Vierumäelle jouduttiin kuitenkin lähtemään 2 tappiota niskassa.

Illalla pojat kävivät hakemassa uutta virettä peliin Vierumäellä golf rangella.

Ehkä turnausjärjestäjä oli kuullut että JPS:än pojat eivät ole aamuvirkkuja joten lauantain ensimmäinen peli oli vasta klo 10.40 NoPs Keltaista vastaan. Tästäkin pelistä jouduimme lähtemään ruokatauolle 1-3 tappio niskassa.

Lauantain toinen peli oli FC Raumaa vastaan joka oli myös 07 syntyneiden joukkue ja näin peli olikin selkeästi tasaisempi ja peli olikin pääosin JPS:än hallussa mutta pienien herpaantumisten myötä päätösvihellys pillistä kuului pelin ollessa 2-2. Pistetili oli kuitenkin avattu ja tästä oli mukava lähteä taas harjoittelemaan swingiä Vierumäen viheriölle.

Myös Sunnuntai aamuna pojat saivat ottaa unta vähän pidempään ensimmäisen pelin alkaessa klo  11.40. Tässä pelissä vastassa oli ehkä alkuveikkailuissa kovin -07 porukka  Fc Reipas 07 Oranssi.

Peli oli tasainen mutta ehkä Reippaan poikien talviharjoittelusta johtuen onnistuivat hyvällä syöttöpelillä väsyttämään meidät pelin aikana ja näinollen olivat tekopaikoissa meitä tehokkaampia ja loppulukemat kirjattiin 3-0.

Päiväruokailun jälkeen oli vielä viimeisessä pelissä vastassa NuPs Musta. Pojat olivat hyvällä jalalla liikenteessä ja peli aaltoili päästä toiseen ja vaikka tuomari 1 maalin meiltä hylkäsi niin kotiin lähdettiin ajelemaan 3-4 voiton myötä.

JPS 07 joukkue kiittää mukanaolleita


Näytä lisää uutisia

P-17

Vastuuvalmentaja
Fabio Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
Valmennus
Mikko Böhm
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ari Kinnunen
0403005205
ari.kinnunen[at]are.fi