P-17

JPS nosteli isointa pokaalia TPK Soccer cupissa Turussa

Kolmas kerta toden sanoo

Helteisessä Turussa pelattu TPK Soccer Cup alkoi JPS:än osalta jo perjantaina 7.6 klo 17 pelillä HooGee EsPa Yj joukkuetta vastaan

Pitkästä matkasta huolimatta pojat olivat hereillä heti alusta alkaen ja veivät pelin näytöstyyliin 7-0 ja näin lähdettiin kohti pojille jo edellisvuodelta tuttua Linnasmäen majoitusta kohti jossa pojat siirtyivätkin saman tien sauna/kylpyläosastolle ja iltagrillausten jälkeen yöpuulle.

Turnausjärjestäjä oli meidän puolella peliaikatauluissa ja La aamun ensimmäinen peli alkoikin vasta klo 11 pelillä HJK Töölö Sinistä vastaan. Nyt saivat tasoisensa vastustajan ja pojat vastasivat huutoon ja joka jätkä antoi kaikkensa joukkueelle ja pelin jälkeen JPS tuuletti ansaittua 3-2 voittoa.

Päivän toisen pelin vastustaja FC Inter Sininen tiedettiin ennakolta myös kovaksi joukkueeksi ja valmentajavelhot Ari&Mikko onnistuivatkin psyykkaamaan pojat semmoiseen pelivireeseen että myös tästä pelistä otettiin ansaittu 2-0 voitto ja päästiin kohti Ikean lihapulla-ateriaa ja Jukuparkkia

Illalla pojat olivat omatoimisesti tutkineet turnaustilastoja aamulla vastaan tulevan vastustajan osalta ja tarkkaakin tarkemman analyysin jälkeen olivat päättäneet pelisuunnitelman. Kisa käytiin joukkueen sisällä siitä kuka saa tehtyä vastustajan verkkoon ja vuorotellen yritetään.

Myös sunnuntaina peliaikataulu oli meidän puolella ja päivän 1. peli alkoi vasta klo 12. Pelin alkaessa pojat alkoivat toteuttaa illalla laadittua suunnitelmaa mutta vastustaja oli eri mieltä. Siitä muuristä ei tilastoista huolimatta niinvaan läpi mentykään ja valmentajien repiessä pelihousuja vaihtopenkillä pojatkin olivat ihmeissään mikä tässä suunnitelmassa meni pieleen. Onneksi kuitenkin muutama kerta saatiin muuri murrettua ja peli vihellettiin päättyneeksi JPS ottaessa 3-0 voiton.

Näin lähdettiin Ikean lihapullien kautta hakemaan Finaali fiilistä. Käytiin myös Ruissalossa etsimässä puuttuvia lintubongauskisan lintuja ja sieltähän löytyi Meriharakan lisäksi myös Tukaani ja Pingviini jotka vielä parilta vanhemmalta puuttui listasta.

Vanhempien suorittaman scouttauksen ja valmennuksen tekemän tiukan tilastoanalyysin johdosta tiesimme että viimeinen peli ei tule olemaan helppo ja vastustajalla oli vielä tiukempi lataus koska meille riitti tasapeli turnausvoittoon mutta he olivat pakkovoiton edessä. Molemmat lähtikin peliin kovalla latauksella ja kaveria otettiin kovaa puolin ja toisin eikä kentällä paljon tilaa ollut.

Peli oli tasainen mutta tolppia lähemmäksi ei kumpikaan päässyt ja näin JPS pääsi nostamaan isointa kannua.

Pojille oli luvattu ennen peliä että se on Voitolla yöhön vai oliko se Voitolla mäkkäriin joten sillä suunnitelmalla lähdettiin kohti Jyväskylää.

Seuraava turnaus 07 pojilla on 28-30.6 Lahdessa pelattava Lahti Soccer jossa pelaame kutsu/kilpasarjassa joten kovia pelejä on luvassa.

 

JPS -07 pojat Kiittää


Näytä lisää uutisia

P-17

Vastuuvalmentaja
Fabio Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
Valmennus
Mikko Böhm
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ari Kinnunen
0403005205
ari.kinnunen[at]are.fi