P-17

FC Jps 07 voitokkaana Tornio-Haparanda Cupissa

FC JPS 07 pojat ottivat omansa Tornion helteisessä viikonlopussa

FC JPS 07 pojat viettivät 27-29.8 pitkän viikonlopun jo perinteeksi muodostuneessa Tornio-Haaparanta Cupissa ja niin kuin joka vuosi kelihän oli taas helteinen.

Tositoimet alkoivat heti perjantai-iltana myöhäispelillä klo 20.40 jossa vastassa länsinaapurin Haparanda FF. Itse peli oli täyttä Jipsin näytöstä 10-0 lukemilla.

Lauantaina vuorossa oli 3 peliä joista ensimmäisessa vastassa oli FC Siili. Siilinjärven ylpeys yritti kaikkensa mutta Jipsi vei pidemmän korren lukemin 8-0.

2.een peliin saimme vastaan KePs Punaisen Kemistä. Kemiläiset yrittivät laittaa Jipsille kampoihin tosissaan mutta joutuivat nielemään tappion karvasta kalkkia Jyväskyläläisten viedessä kamppailun lukemin 4-1

3.een Jps:än koeteltavaksi saapui turnauksen isäntäjoukkue TP-47. Tässäkään pelissä Jipsi ei antanut vastustajalle mahdollisuuksia vaan täräytti taululle lukemat 6-0

Näin ollen päivän pelien ollessa ohi pääsivät pojat ansaitulle lounaalle jonka meille loihtivat joukkueen huippukokit majapaikassamme Tornio Campingissa. Illan kalastustuokion ja herkutteluhetken jälkeen oli aika lähteä huilaamaan ja valmistautumaan sunnuntain koitoksiin.

Sunnuntain 1.en peli ja samalla alkusarjan viimeinen peli oli pojille aika aikaisin, jo 8.50. Aikaisemmilta kerroilla oli huomattu että aamun ensimmäisissä peleissä poikien pelivire on ollut hukassa. Tällä kertaa peliin valmistautuminen onnistui hyvin ja KemPa Kemistä kaatui selvin 8-0 lukemin.

Alkusarja oli näinollen selvitetty, voisiko sanoa jopa näytöstyyliin ja valmistautuminen jatkopeleihin Länsinaapurin hornankattilaan Gränsvallenille alkoi Ikean lounaspöydän kautta.

Semifinaalissa vastaan asettui KePs Valkoinen.

Huolellisesta valmistautumisesta huolimatta ja ehkä poikien pienestä jännityksesta johtuen 1.en puoliaika oli hermostunutta peliä ja puoliajalle mentiin vastustajan 1-0 lukemissa. Mutta niinkuin ennenkin valmentajavelhot Mikko&Ari saivat puoliajalla palautettua poikiin sen tarvittavan rauhallisuuden ja uskon omaan tekemiseen ja toinen puoliaika meni tutussa komennossa ja pelin painopiste pysyi 2.en puoliajan vastustajan kenttäpuoliskolla ja loppuvihellyksen kuuluessa oli Jipsi takonut taululle 4-1 lukemat ja poikien mielessä alkoi kyteä ajatus ehkä nyt olisi se aika ottaa kauden ensimmäinen pytty Jipsin kaappiin.

 

Finaaliin valmistautuminen aloitettiin hyvissä ajoin ja huolellisesti että semifinaalin kaltainen hermostuneisuus saataisiin pois.

Vastustajana finaalissa oli jo alkusarjasta tuttu KePs Punainen

Alkuvihellyksestä lähtien Jipsi oli hyvin pelissä mukana ja vetoja sateli vastustajan maalia kohti tasaiseen tahtiin. Jipsi ei antanut vastustajalle minkäänlaisia mahdollisuuksia vaan piti kuskin paikka läpi ottelun ja loppuvihellyksen kuuluessa taululla komeilivat lukemat 5-0 ja pojat pääsivät nauttimaan ansaitusta voitosta.

 

Jps 07 puolesta ISO kiitos mukana olleille huoltojoukoille ja erityisesti pääarkkitehdeille eli pelaajille.


Näytä lisää uutisia

P-17

Vastuuvalmentaja
Fabio Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
Valmennus
Mikko Böhm
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ari Kinnunen
0403005205
ari.kinnunen[at]are.fi