P-11 (2013-14 SYNTYNEET)

P10 kevätkausi päätökseen komealla turnausvoitolla Heinäcupissa!

P10 kevätkausi päätökseen komealla turnausvoitolla Heinäcupissa!

JPS:n viime kaudella perustetun joukkueen kausi on puolivälissä. Valmennus on kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen. Harjoitukset ja pelitapahtumat ovat sujuneet suunnitellusti ja pelaajien kehittyminen on ollut vauhdikasta. 

Joukkue koostuu 16 pelaajasta jotka ovat talvisin salibandyn, jääpallon, jääkiekon ja koripallon parissa. Talviharjoittelua sotki Vehkahallin romahtaminen ja harjoitukset käynnistettiinkin vasta helmikuussa. Joukkue näytti heti kyntensä ottamalla hopeaa 19.2. Äänekoskella järjestetyssä kahdeksan joukkueen halliturnauksessa. 

Siirtyminen isolle kentälle 8 vs. 8 peleihin sujui nopeammin kuin mitä valmennus osasi odottaa. Kevätkausi sujui voitokkaasti itäisen piirin taso 2:ssa. Sarpelien vahva vire välittyi myös turnauksiin. Äänekoskella 18.6. pelatussa Lattiapinnoite turnauksesta tuliaisina turnausvoitto.

Kevätkausi päättyi Palokan Riennon upeasti järjestämään kolmipäiväiseen HeinäCupiin.  Seitsemän pelin jälkeen jälleen turnausvoitto JPS:lle ja pelaajat ansaitulle tauolle ”Jipsi on kingi”- huutojen saattelemana. 

Syyskaudelle on luvassa laadukasta harjoittelua 3 x 
viikossa, treenipelejä, turnauksia sekä sarjapelejä 1 tasolla.  JPS tekee yhteistyötä myös muiden alueen seurojen kanssa. Syyskauden jälkeen levätään hetki ennen talviharjoitusten alkua marraskuussa. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet mahdolliset uudet pelaajat voivat olla yhteydessä Mikkoon tai Tommiin.


Näytä lisää uutisia

P-11 (2013-14 SYNTYNEET)

Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
0451626330
Valmennus
Mikko Böhm
040072394
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Tommi Enroos
0405204275
tommi.enroos[at]fennia.fi
Apuvalmentaja
Matti Pylsy
Samuli Pentinniemi