P-11 (2013-14 SYNTYNEET)

P10 kevätkausi päätökseen komealla turnausvoitolla Heinäcupissa!

P10 kevätkausi päätökseen komealla turnausvoitolla Heinäcupissa!

JPS:n viime kaudella perustetun joukkueen kausi on puolivälissä. Valmennus on kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen. Harjoitukset ja pelitapahtumat ovat sujuneet suunnitellusti ja pelaajien kehittyminen on ollut vauhdikasta. 

Joukkue koostuu 16 pelaajasta jotka ovat talvisin salibandyn, jääpallon, jääkiekon ja koripallon parissa. Talviharjoittelua sotki Vehkahallin romahtaminen ja harjoitukset käynnistettiinkin vasta helmikuussa. Joukkue näytti heti kyntensä ottamalla hopeaa 19.2. Äänekoskella järjestetyssä kahdeksan joukkueen halliturnauksessa. 

Siirtyminen isolle kentälle 8 vs. 8 peleihin sujui nopeammin kuin mitä valmennus osasi odottaa. Kevätkausi sujui voitokkaasti itäisen piirin taso 2:ssa. Sarpelien vahva vire välittyi myös turnauksiin. Äänekoskella 18.6. pelatussa Lattiapinnoite turnauksesta tuliaisina turnausvoitto.

Kevätkausi päättyi Palokan Riennon upeasti järjestämään kolmipäiväiseen HeinäCupiin.  Seitsemän pelin jälkeen jälleen turnausvoitto JPS:lle ja pelaajat ansaitulle tauolle ”Jipsi on kingi”- huutojen saattelemana. 

Syyskaudelle on luvassa laadukasta harjoittelua 3 x 
viikossa, treenipelejä, turnauksia sekä sarjapelejä 1 tasolla.  JPS tekee yhteistyötä myös muiden alueen seurojen kanssa. Syyskauden jälkeen levätään hetki ennen talviharjoitusten alkua marraskuussa. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet mahdolliset uudet pelaajat voivat olla yhteydessä Mikkoon tai Tommiin.


P9-joukkueen kausi päätökseen

JPS:n nuorimpien jalkapallojunioreiden ensimmäinen kausi päätökseen.

Tammikuussa 2022 oli joukkueen ensimmäiset harjoitukset pakkasten paukkuessa Vehkahallissa. Alkuvaiheessa joukkueen runko oli vasta rakenteilla, mutta hyvin nopeasti joukkueen pelaajamäärä kasvoi 19 pelaajaan. Tammikuun ja huhtikuun välinen aika harjoiteltiin satunnaisesti ja tarkoituksena saada rivit kasaan tulevaa kautta varten. Virallisesti kausi potkaistiin käyntiin huhtikuun lopulla ulkokenttien mahdollistaessa harjoittelun. Kevätkaudella osallistuttiin yhdellä peliryhmällä sarjaan mutta syyskaudeksi lisättiin jo toinenkin joukkue piirisarjaan.

Kauteen mahtui noin 125 yhteistä tapahtumaa sisältäen lukuisia harjoituksia, harjoitusotteluita, piirisarjan pelejä sekä useita turnauksia. Joukkue koostui 2013-2015 syntyneistä pelaajista. Pelaajien innokkuus, aktiivisuus ja kehittyminen luovat erinomaisen pohjan tulevia kausia ajatellen. Kausi päättyi kotikentällä Viitaniemen montussa aikuiset vs. lapset- otteluun, jonka pojat voittivat 5-4. 

Jalkapallokauden palkitut pelaajat 2013- joukkueesta:

- Tsemppipelaaja: Joel Rinta-Aho 

- Kauden taistelija: Topi Pentinniemi

- Kauden maalivahti: Oscar Jokinen

- Kauden puolustuja: Sebastian Enroos

- Kauden keskikenttäpelaaja: Nooa Böhm

- Kauden hyökkääjä: Tuomas Pylsy


Ensi kaudella tämä ikäluokka siirtyy 8 vs 8- peleihin ja tästä joukkueestä 2015 syntyneille on perusteilla oma joukkue. Näin ollen 2013-2014 syntyneiden joukkueeseen on vielä muutamia paikkoja vapaana ja  2015 ilmoittautuminen on käynnissä. 

Yhteydenotot päävalmentaja Mikko Böhm 0400 723943


Näytä lisää uutisia

P-11 (2013-14 SYNTYNEET)

Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
0451626330
Valmennus
Mikko Böhm
040072394
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Tommi Enroos
0405204275
tommi.enroos[at]fennia.fi
Apuvalmentaja
Matti Pylsy
Samuli Pentinniemi