NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 vastassa Akilles

JPS tarrasi runkosarjan voittoon 9-2 voitolla

Ottelussa oli panoksena runkosarjan sijoitukset. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee ensi sijassa keskinäisten ottelujen tulos.

1. puoliaika käynnistyi molempien joukkueiden osalta tiukalla keskikentän karvauksella ja koko joukkueen puolustuspelillä. JPS pystyi kuitenkin rakentamaan vaarallisempia tilanteita lähelle Akilleksen maalia ja vierasjoukkue joutui rikkomaan JPS:n hyökkääjiä. Eilisen jatkoksi Riku Hämäläinen onnistui kahdesti maalin teossa ja aivan puoliajan lopuksi JPS onnistui myös kulmalyönnissä Aleksi Niemen toimesta.

Toisen puoliajan alkupuolella Ilari Hepola nosti korkean roikkupallon 70 metristä ja se yllätti korkealla pompulla Akilleksen maalivahdin. Tämän jälkeen ote siirtyi selvästi kotijoukkueelle ja pian taululla oli lukemat 6-0. Tämän jälkeen Akilles sai rakennettua vielä muutaman kulmatilanteen, mutta ei pystynyt vaikuttamaan uhkaamaan JPS:ää Riku Hämäläisen intouduttua vielä viimeistelemään 3 maalia.

JPS pelaa vielä yhden vieraspelin Porissa 19.2. ja sitten on vuorossa välierät.