NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 kohtasi Veiterän

JPS murskasi Veiterän 10-0

Ennakkoasetelmat otteluun olivat mielenkiintoiset, koska joukkueet olivat tasapisteissä sijoilla 2 ja 3. Ottelulla oli myös merkitystä välieräparien ja kotiedun osalta.

Ottelu lähti hyvin käyntiin JPS:n hallinnassa. Jo ottelun 4. minuutilla maalinteossa onnistui Aleksi Niemi Jasu Koljosen syötöstä. Veiterä onnistui rakentamaan jonkin verran hyökkäyksiä, mutta ajautui useimmiten päätyrajan tuntumaan. Tätä kautta 1. puoliajalla kulmat menivät 4-1 vierailijoille. Puoliajalla onnistui myös viime otteluiden tutkapari Riku Hämäläinen - Tatu Ässämäki. Näin tauolle mentiin ottelutapahtumiin nähden niukassa 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika sitten mentiinkin kotijoukkueen hallinnassa ja vartin pelin jälkeen ottelu oli ratkennut tilanteessa 6-0. Bandyliigaa pelaavien JPS:läisten luisteluvoima oli vaan ylivertaista vastustajan puolustukselle. Ottelun loppua kohti numeroita vielä kaunisteltiin 10-0. Joukossa oli myös Niilo Aapakarin onnistuminen rangaistuslaukauksessa ja yhdessä pelitilannemaalissa.

Lopputuloksen seurauksena P21-runkosarjan voitto tullaan käytännössä ratkomaan sunnuntain Akilles-pelissä klo 13.