NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 taipui hopealle!

Finaalin ja Nuorten Bandyliigan mestaruuden vei Botnia jatkoerässä 6-7

Tiukka ja tasainen vääntö Botniaa vastaan päättyi harmilliseen jatkomaaliin ja -tappioon 6-7.

Molemmat joukkueet olivat saaneet mukaan ikäluokan parhaat pelaajansa. JPS sai otteluun salama-alun Samu Jurvasen viimeiteltyä avausmaalin jo ennen 1. minuutin täyttymistä. JPS onnistui rakentamaan useita hyviä maalitilanteita, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Botnia sai rankkarin, jonka maalivahti Samuel Gerovoi onnistui torjumaan. Pian tämän jälkeen Botnia onnistui kuitenkin tasoituksessa. Puoliajan puolessa välissä Botnia siirtyi jo kahden maalin johtoon, mutta JPS taisteli vielä sinnikkäästi tasoihin. Miiro Linjala vapautti ensin Saku Hänäläisen ja sitten Lasse Tammilehdon maalin tekoon. Botnia onnistui vielä kerran menemään johtoon ennen taukoa.

Heti 2. puoliajan alussa JPS tasoitti Lasse Tammilehdon kääntölaukauksella. Puoliaika eteni molempien joukkeiden maaleilla vuoronperään. Botnia rakensi tilanteita keskikentän vapaan tilan läpi ja JPS puolestaan pyrki myös nostmaan palloja maalialueelle.Reilu 10 minuuttia ennen loppua Botnia onnistui kulmalyönnistä menemään johtoon. Peliajan lopun lähestyessä JPS:n Aleksi Niemi kuitenkin nousi hienosti ja Miiro Linjala tasoitti vielä pelin.

Sudden death-menetelmällä pelattua jatkoaikaa oli pelattu vasta puolisen minuuttia, kun JPS:lle tuli pallon menetys keskialueella. Tästä Botnia rakensi nopean poikittaishyökkäyksen, jonka päätteeksi pallo lyötiin Samuel Gerovoin patjojen kautta vapaaseen paikkaan ja Botnian maajoukkuemies Jimi Heinonen ratkaisi pelin.

JPS P21 kiittää kannattajiaan ja muita toiminnassa mukana olleita kaudesta 2016-17!!

JPS tilastot: Miiro Linjala 1+2, Lasse Tammilehto 2+0, Saku Hämäläinen 2+0, Samu Jurvanen 1+0, Juuso Vuorela 0+1, Aleksi Niemi 0+1, Tatu Ässämäki 0+1. Jäähyt 35 min.

Kulmat: JPS 8 , Botnia 6