NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 finaaliin!

JPS eteni finaaliin lyömällä Akilleksen 7-4. Finaalissa vastaan Botnia.

JPS aloitti 1. puoliajan rakentaen lukuisia hyökkäyksiä kohti Akilleksen maalia. Hyvistä lähitilanteista huolimatta maalinteossa onnistui ainostaan Samu Jurvanen. Akilles keskittyi puolustamaan koko joukkueen voimalla ja JPS sai päätylinjalta kulmalyönnin toisensa perään. Akilles onnistui vielä tasoittamaan lukemiksi 2-2 JPS:n puolustuksen epäonnistuttua purkutilanteessa. Vihdoin puoliajan lähestyessä loppua JPS onnistui tekemään kaksi maalia lähietäisyydeltä siirtyen 4-2 johtoon.

Toisen puoliajan alussa Riku Hämäläinen onnistui maalinteossa ja JPS:n vapautui hieman. Akilles pystyi rakentamaan vain harvoja tilanteita ja JPS:n Lasse Tammilehto onnistui kulmalyönnistä kaunistelemaan kotijoukkueen johtoa. Puoliaika pelattiin loppuun JPS:n hallinnassa ja molemmat joukkueet onnistuivat vielä kerran maalinteossa. Näin päädyttin loppulukemiin 7-4.

Nuorten Bandyliigan finaali JPS - Botnia pelataan la 4.3. Viitaniemessä klo 15.

JPS tilastot:  Saku Hämäläinen 2+2, Lasse Tammilehto 1+2, Tatu Ässämäki 1+1, Samu Jurvanen 1+0, Riku Hämäläinen 1+0, Miiro Linjala 1+0, Veikko Manninen 0+1. Jäähyt 2x10 min. Maalissa Samuel Gerovoi.

Kulmat: JPS 15 , Akilles 9