NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 päätti runkosarjan tappioon

Jo runkosarjan voiton varmistanut JPS P21 hävisi viimeisen ottelun Veiterälle 4-7

Molemmat joukkueet pelasivat ottelun ilman vaihtomiehiä. JPS:n Bandyliigan pelaajat eivät olleet kokoonpanossa Saku Hämäläistä lukuunottamatta ja tämän lisäksi 4 pelaajaa oli sairaana. P17-joukkueen pelaajat olivat vielä pelanneet 3 vieraspeliä viikonloppuna.

Poikkeavasta kokoonpanosta huolimatta JPS pystyi 1. puoliajalla hallitsemaan pallollista peliä. Navakassa myötätuulessa kärkipelaajat Saku Hämäläinen, Miiro Linjala ja Samu Jurvanen onnistuivat kolmesti rikkomaan Veiterän puolustusmuurin ja siirsivät JPS:n 3-1 taukojohtoon.

Heti 2. puoliajan alkuun Veiterä onnistui kaventamaan tilanteeseen 3-2. Tämän jälkeen Veiterä onnistui toistuvasti vyöryttämään hyökkäyksiä myötätuulessa. JPS ei kyennyt juuri rakentamaan peliä, ja vastaavasti Veiterä hyödynsi keskikentän tyhjää tilaa ja teki 4 peräkkäistä maalia siirtyen 3-6 johtoon. Tässä vaiheessa näkyi erityisesti JPS:n poikkeava kokoonpano ja usean pelaajan peliroolon muutos aiempiin sarjapeleihin verrattuna. JPS: n nostamat pitkät pallotkaan eivät löytäneet oikeisiin osoitteisiin. Veiterä viimeisteli vielä kaukolaukauksella loppunumeroiksi 4-7.

JPS:n ottelut jatkuvat välierällä Viitaniemessä ti 28.2. Vastustaja selviää vasta sijoille 3-6 sijoittuneiden puolivälierien jälkeen. Botnia myös suoraan välierään. Saku Hämäläinen on tukevasti Nuorten Bandyliigan pistepörssin voitossa kiinni ennen Kamppareiden ja Narukerän välistä viimeistä runkosarjan peliä.

JPS tilastot: Saku Hämäläinen 2+1, Miiro Linjala 0+3, Tuukka Ässämäki 1+0. Jäähyt 10 min.

Kulmat: JPS 7, Veiterä 4