NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 Porvoossa

JPS voitti lopulta 1-14, kun puoliajalle mentiin 1-9 tilanteessa

JPS P21 jatkoi otteluitaan vieraspelillä Porvoosa Akillesta vastaan. Kokoonpano oli hieman muuttunut, kun P17 pelasi samaan aikaan Varkaudessa.

JPS tyylitteli 1. puoliajan läpi vahvalla luistelupelillä. Hyökkäyksiä rakennettiin nopeilla pallonsiirroilla pelaajalta toiselle. Tehokkaimmaksi kuvioksi osottautui kuitenkin puolipitkä nosto keskikentältä kärkeen. Näin saatiin aikaan kolme maalia. JPS:n pelaajista erityisesti Miiro Linjala, Saku ja Riku Hämäläinen sekä Lasse Tammilehto saivat aikaan maalintekotilanteen toisensa jälkeen. Kun 20 minuuttia oli pelattu, JPS johti jo 0-5. Tässä vaiheessa Akilleksen pelihuumori alkoi olla jo koetuksella. Akilles onnistui kaventamaan ainokaisellaan, mutta lopullisesti JPS ratkaisi tykittämällä neljässä minuutissa 1-8 johtoon.

Toiselle puoliajalle Akilles tuli ryhdistäytyneenä ja pystyi rakentamaan tilanteita JPS:n kenttäpuoliskolle. JPS puolusti kuitenkin joukkueena hyvin ja vastustajan tilanteet kuivuivat lähes poikkeuksetta kasaan ennen maalitilanteita. JPS jatkoi tilanteiden vyörytystä, vaikka suurin nälkä oli jo ehkä kadonnut puoliaikaan mennessä. 2. puoliajan maaleja JPS teki hyvillä lyönneillä pienestä kulmasta ja kaukaa poikittaisliikkeestä, mikä saattoi osittain johtua jo Akilleksen maalivahdin herpaantumisesta. Laukaukset menivät toisella jaksolla JPS:lle 16-4.

-"Toisella puoliajalalla taisin torjua kolme kertaa, joista yksi oli hyvä pelastus", kommentoi pitkillä avauksilla yhden syöttöpisteen kalastanut maalivahti Samuel Gerovoi.

JPS tilastot: Riku Hämäläinen 4+2, Tatu Ässämäki 1+4, Miiro Linjala 4+0, Saku Hämäläinen 2+2, Lasse Tammilehto 1+3, Aleksi Lamminmäki 1+0, Samu Jurvanen 1+0, Verneri Anttila 0+1, Samuel Gerovoi (maalissa) 0+1. Jäähyt 2 x 10 min.

Kulmat: Akilles 6, JPS 10