NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 jatkaa tappioitta

Toisella puoliajalla nousu selvään 7-1 voittoon WP 35:stä

Rapsakassa 20 asteen pakkasessa ja koillistuulessa pelatun ottelun käynnistyi maalien osalta nihkeästi. 1. puoliajalla JPS onnistui rakentamaan lukuisia hyviä tilanteita aivan maalin tuntumassa, mutta viimeistely ei ollut aivan huippuluokkaa. Pelin paino pysyi kuitenkin WP 35:n päässä muutamia vastahyökkäyksiä lukuunottamatta, kuten kulmatilastotkin jo osoittavat. WP 35 puolusti koko joukkueen voimin ja pystyi tekemään puoliajan ainoan maalin JPS:n puolustuksen purun epäonnistuttua.

JPS lisäsi selvästi luisteluvauhtia hyökkäyssuuntaan 2. puoliajan alkaessa. Vauhdikkaita nousuja tehtiin kummastakin laidasta ja lisäksi pitkät nostot tai heitot repivät WP:n puolustuksen hajalle. Nyt myös JPS:n syötöt kulkivat paremmin pelaajalta pelaajalle. Tasoituksen jälkeen JPS teki maaleja noin 5 minuutin välein. Yhtä rangaistuslaukausta lukuunottamatta maalit syntyivät pelitilanteista. Tilastoissa kunnostautuivat erityisesti Tatu Ässämäki ja Riku Hämäläinen. Maalinteon makuun pääsi myös Tuukka Ässämäki pari ikäluokkaa normaalia ylempänä. JPS:n voiton takasi jo perinteeksi nouseva vahva peli 60-75 min välillä, jossa JPS on tehnyt suurimman osan kauden maaleista päästämättä yhtään maalia omiin.

JPS tilastot: Tatu Ässämäki 0+4, Riku Hämäläinen 2+1, Saku Hämäläinen 2+0, Samu Jurvanen 1+0, Lasse Tammilehto 1+0, Tuukka Ässämäki 1+0, Veikko Manninen 0+1

Kulmat: JPS 9  WP35  3

Jäähyt: JPS 15 min, WP35 20 min

Seuraava ottelu vieraissa Akillesta vastaan sunnuntaina 8.1. ja kotona vastassa Kampparit keskiviikkona 11.1.