NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 tiukoilla Narukerää vastaan

JPS voitti Narukerän 4-2 viime hetken maalilla

JPS:n kokoonpano oli hieman muuttunut eilisestä. Aleksi Lamminmäki ja Samuel Gerovoi olivat sivussa ylävartalovammojen vuoksi. Joukkueeseen oli sunnuntaiksi liittyneet Veikko Manninen ja Miiro Linjala. Viimeksi mainitut vastasivatkin JPS:n 1. maalista. Ensimmäisen puoliajan pallollista peliä JPS hallitsi ja siirtyi 3-0 johtoon Tatu Ässämäen kahdella maalilla. Maalit syntyivät keskikentältä lähteneiden nousujen jälkeen. Narukerä pääsi vielä peliin mukaan aivan puoliajan lopun maalilla.

Toisen puoliajan alussa Narukerä laittoi ottelun tiukaksi kaventamalla 3-2. Tämän jälkeen peli muuttui hieman tahmeaksi JPS:n yrittäessä luoda tilanteita ja Narukerän sumputtaessa keskikentällä ja oman maalinsa edessä. Siitä huolimatta JPS pystyi luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan ilman kuitenkaan onnistumisia. Lisäajalla Saku Hämäläinen onnistui varmistamaan JPS:n voiton.

JPS tilastot: Tatu Ässämäki 2+0, Miiro Linjala 1+0, Saku Hämäläinen 1+0, Lasse Tammilehto 0+1, Veikko Manninen 0+1. 2 × 10 min jäähyt. Maalissa Karri Leisimo.