NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 7-1 voittoon Akilleksesta

JPs aloitti Varkauden turnauksen selvällä voitolla Akilleksesta.

Ottelun 1. puoliaika alkoi tunnustelevalla pelillä, joka pyöri keskikentällä. Pelin edetessä JPS alkoi hallita enemmän pallollista peliä, mikä näkyi kulmalyöntienkin määrässä. Kulmat olivatkin JPS:lle 10-3 pelkästään tällä puoliajalla. Ottelun ainoan maalin taukoon mennessä teki Lasse Tammilehto kulmalyönnistä.

Toinen puoliaika käynnistyi JPS:n hallinnalla pelitilanteissa, mutta alkuvaiheessa viimeistely oli hieman epätarkkaa. Maalinteon aloitti Antreas Lindlöf, joka palasi P21-joukkueeseen tauon jälkeen. Kaiken kaikkiaan JPS teki 3 maalia kulmalyönneistä. Pelitilannemaalit syntyivät nousuilla oikeasta laidasta ensin Verneri Anttila 3-0 ja sitten Saku Hämäläinen 4-0 hienolla ohjauksella suoraan ilmasta. Ottelun loppua kohti JPS:n hallinta vain kasvoi. Vähän harmillisesti lähellä loppua Akilles sai kavennuksen 6-1.

JPS tilastot: Saku Hämäläinen 3+0, Lasse Tammilehto 1+1, Miikka Penttinen 1+1, Tatu Ässämäki 0+2, Antreas Lindlöf 1+0, Verneri Anttila 1+0, Aleksi Lamminmäki 0+1. 1 x 10 min. Maalissa Karri Leisimo.