NUORTEN BANDYLIIGA

P21-joukkueelle SM-hopeaa

Botnia löylytti Jipsiä kolmannen kerran kuluvana viikonloppuna ja vei finaalin 9-3 (2-2). Kuitenkin myös hopea on hieno mitalli, ja onnea koko joukkueelle taustajoukkoineen sen voittamisesta

Ensin nöyrtyi edari, sitten P13 SM-pronssiottelussa ja sitten P21. Hirmu suuri yllätys Botnian voitto ei ollut: sama tarina on tainnut toistua jo yli 10 kertaa aina kun -95 tai -96 ikäluokka on ollut sarjassaan se vanhempi ikäluokka.

Ensimmäisellä jaksolla puolustus siivosi irtopallot ja Samppa otti jonkun jopa mahdottomankin kiinni. Siihen pari maalia Jipsille lisää, niin ottelu olisi saanut ihan uuden luonteen. Toisella jaksolla siivoaminen ei enää onnistunutkaan ja pari kohtalokasta harhasyöttöä päälle, ja seuraukset näkyivät tulostaululla.

Joka tapauksessa SM-hopea on hieno saavutus tänäkin vuonna. Nyt tuli kuitenkin selvästi näytettyä, että erittäin hyvällä pelillä myös Botnia on lyötävissä - sitä pitää vaan jaksaa pelata 90 minuuttia.

LiveScore-arkistossa on tämänkin ottelun suuntaa antavat yksityiskohdat talletettuina.