Kausi 2012 polkaistu käyntiin

JPS on aloittanut kauteen valmistautumisen hieman sekavissa tunnelmissa, sillä lähes koko viime kauden taustahenkilöstö poistui kuvioista kauden päätyttyä. Valmentajatilanne on tällä hetkellä auki, mutta tämän ei anneta häiritä toimintaa ja mikäli valmentajaa ei löydy, niin kausi tullaan vetämään läpi pelaajien voimin. Jipsiä on kutsuttu pelaajien joukkueeksi ja tällä hetkellä tämä sanonta todellakin konkretisoituu.

Kauden avauspalaverissa oli paikalla lähes 30 kiinnostunutta peluria, joten vetovoima JPS:n punaiseen nuttuun näyttää olevan kohdillaan. Aloituspalaverin perusteella viime kauden runko tulee jatkamaan joukkueessa myös tulevana kesänä ja uusiakin naamoja on rinkiin liittynyt. Pelaajasopimuksista tiedotetaan todennäköisesti tarkemmin helmikuussa järjestettävän legendaarisen lumifutissaunaillan jälkeen.

Ensimmäisen kerran JPS nähdään tositoimissa helmikuun puolella Suomen cupin 3. kierroksen ottelussa, johon punanutut pääsivät luovutusvoiton kautta, kun FC Saarijärvi luopui paikastaan sekä sarjassa että cupissa.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan taitojaan treeneihin, joita vetää tällä hetkellä pitkäaikaisesta vammasta edelleen kärsivä joukkueen kapteeni Mikko Huhtiniemi. Treeniajat ja -paikat ovat seuraavat: ma klo 21.45-22.45 Hippoksen alakerta, ti klo 21-22.30 Killeri ja to klo 16-17 Voionmaan koulu.


Näytä lisää uutisia