JPS etsii päävalmentajaa

Loistavaa työtä JPS:n kanssa kaksi vuotta tehnyt Matti Kautto jättää JPS:n päävalmentajan paikan. Matti haluaa antaa enemmän aikaa perheelleen ja päädyttiin ratkaisuun, jossa JPS jatkaa matkaa uuden päävalmentajan alaisuudessa. Kiitos Matille kahdesta vuodesta, jolloin JPS:n toiminta nousi uuden askeleen eteenpäin.

Kaudelle 2012 JPS etsii siis uutta päävalmentajaa. Pelaajisto säilyy melko samana vuodesta 2011, kun noin 15-20 pelaajaa on jatkamassa. Uusia pelaajia on varmasti tulossa mukaan ja päävalmentajalla on luonnollisesti suuri rooli heidän valitsemisessa. JPS on erittäin urheilullinen ja hyvähenkinen joukkue, jossa pelaajat ovat sitouneita toimintaan ja osallistuvat myös päätöksien tekoon.

Valmentajalle JPS on miellyttävä toimintaympäristö, sillä pelaajat käyvät ahkerasti harjoituksissa ja toiminnassa on aina ollut hyvä henki, jota myös uuden valmentajan tulee vaalia. Apuna päävalmentajalla ovat fysiikkavalmentaja ja ainakin yksi apuvalmentaja.

Kaudella 2011 JPS voitti Itä- ja Keski-Suomen kolmosen lohkon, mutta hävisi kakkosen karsinnoissa AC Kajaanille. Lisäksi JPS voitti perinteikkään TUL-cupin Eerikkilässä.

Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Timo Eirolaan sähköpostitse (timo_eirola(a)hotmail.com) tai puhelimitse (050-5233443). Yhteydenotot 21.11.2011 mennessä.


Näytä lisää uutisia