Kosa MWC 2011: Kungälv - JPS

Talviurheilukausi on alkanut: aamulla pikku pakkanen ja autoissa ikkunat jäässä. Aurinko alkaa nousta järven takaa, kun pojat lähtevät aamukävelylle. Kaikki ovat terveinä ja hyvävoimaisina. Huilivuorolaisina ovat Topi ja Tatu.

Ottelun seitsemän ensimmäistä minuuttia pelattiin ihan yhtä maalia Jipsin painostaessa. Sitten tulee paha virhe ja vastustaja karkaa läpiajoon. Onneksi Sampan hyvyyden ja vastustajan huonon hetken ansiosta Jipsin maali varjeltuu. Pari minuuttia myöhemmin tapahtuu ikävä yhteentörmäys, jonka seurauksena yksi vastustajamme pelaajista joutuu jättämään kentän. Kahdeksan minuutin tauko sekoitti Jipsin pelin melko pahasti. Kun peliä oli pelattu 18 min, joutuu Samppa jälleen venymään parhaimpaansa. Kaksi minuuttia myöhemmin Late syötti Tuomaksen maalipaikkaan: tilanne 0 - 1. Minuuttia myöhemmin Kalle tapansa mukaan ryösti pallon vastustajan maalin suulla: 0 - 2. Ja siitä taas minuutti, kun Samu karvasi pallon Jipsille ja Late tuikkasi maaliin: 0-3, joka olikin sitten taukotulos. Eka jakso oli jäähytön.

Toinen jakso oli hetkittäin hyvinkin sekavaa ja hetkittäin ihan ok. Vajaa 10 min ennen loppua Kalle teki päätösnumeroiksi 0 - 4. Näytti siltä, että liian moni pelaaja yritti itse ja henkilökohtaisesti ratkaista ottelun, jolloin tuloksena oli aivan liikaa yksityisyritteliäisyyttä. Hiukan enemmän syötellen Jipsi olisi voinut saada helposti muutaman maalin enemmänkin. Nyt vaan pitää toivoa, ettei jatkopaikka mene maalieron varaan, jolloin nuo tekemättömät maalit nousevat suureen arvoon.

Kumpikin joukkue sai kaksi jäähyä toisen jakson kuluessa. Kulmalyönnit olivat koko ottelussa Jipsille 9 -1.

Matchens lirare: Kungälv #2.