Ennakko: JPS - KuFu

JPS kohtaa lohkon todellisessa kärkiottelussa kuopiolaisen KuFu:n maanantaina klo 20 alkaen Vehkalammen hornankattilassa. KuFu on tähän mennessä ainoa joukkue, joka on onnistunut riistämään pisteitä lohkon kärjessä porskuttavilta punanutuilta. Kevätkierroksen ottelu Kuopiossa päättyi KuFu:n 3-0 voittolukemiin. Tuo on siis Jipsin ainoa tappio koko kaudella. Kaikki muut ottelut ovat päättyneet Jipsin voittoihin.

JPS:n pelaajatilanne ei ole kovinkaan ruusuinen kärkiottelun aattona, mutta kentälle tullaan sentään saamaan täysi miehistö. Jipsille erityisen tärkeää on kärkimies Aapo Aution paluu miehistöön Vaasan lainareissulta.

Lohkon muut jyväskyläläisjoukkueet ovat auttaneet Jipsiä mukavasti taistelussa lohkovoitosta, sillä KuFu on tähän mennessä kärsinyt ainoat tappionsa BET:ille ja FC Blackbirdille. Lisäksi tilastoa tahrii Huimaa vastaan pelattu kotitasuri. KuFu:n pelaajatilanteesta ei Jipsin toimituksessa ole sen tarkempaa tietoa, kuin että edellisessä ottelussa KaPa:a vastaan joukkue oli liikkeellä ainoastaan kahdella vaihtomiehellä.

Ottelu alkaa siis klo 20 Vehkalammella. Otteluun on vapaa pääsy ja kahviopalvelut ovat käytössä. Tervetuloa kannustamaan punapaitoja matkalla kohti lohkovoittoa.


Näytä lisää uutisia