Kolme paluuta JPS-paitaan

Jipsin pelaajarintamalta kuuluu vaihteeksi positiivisia uutisia, sillä kolme pelaajaa on tekemässä paluuta punanuttuihin.

Jipsin maalivahtitilanne on koko kauden ollut veitsenterällä, sillä Veli-Matti Tranbergin ensimmäisessä ottelussa saama nivusvamma on pitänyt miehen koko kauden sivussa ja näin tulee jatkumaan todennäköisesti kauden loppuun asti. Täten vastuu on ollut pelkästään Anssi Korkiakosken harteilla. Treeneissäkään joukkueella ei ole ollut kuin maksimissaan yksi veskari. Tilanteeseen tulee muutos, sillä entinen Jipsin veräjänvartija, viime kaudet FC Vaajakoskessa pelannut Teemu "Temppeli" Holopainen palaa Jipsiin elokuun loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella. Mikäli FCV kärsii maalivahtiloukkaantumisia, Temppeli palaa Vaajakoskelle 14.8. Temppeli vartioi Jipsin maalia ensimmäinen kerran jo perjantaina vierasottelussa Zulimaneja vastaan.

Toinen, huomattavasti lyhyemmän vierailun muilla mailla tehnyt, palaaja on Aapo Autio joka käväisi pelaamassa muutaman ottelun Vaasan Kiistossa. Aapo ei valitettavasti pääse osallistumaan vielä Zulimanit-kamppailuun, mutta mies on liekeissä maanantaina kotiottelussa KuFu:a vastaan.

Kolmas paluumuuttaja on laitapakin tai -linkin tontilla viihtyvä Aarne Ylönen. Arska sai opiskelupaikan liikunnalle, joten mies tulee toivottavasti jatkossakin viihtymään punaisessa peliasussa.

Paluumuuttajat tulevat joukkueelle todelliseen tarpeeseen, sillä varmojen poissaolijoiden ja kysymysmerkkien lista on todella mittava ja edessä on kauden kannalta kaksi todella tärkeää peliä ensin Zulimaneja ja sitten KuFu:a vastaan.


Näytä lisää uutisia