Ennakko: JPS kohtaa KaPa:n

Pitkästä aikaa kolmosessa nähdään perinteikäs seura Kangasniemeltä, kun KaPa-51 nousi viime kauden päätteeksi nelosesta pykälän ylöspäin. KaPa on kerännyt neljästä ensimmäisestä ottelustaan neljä pistettä ja makaa sarjataulukossa pohjalla. Pisteet KaPa on vienyt kotivoitolla BET:ltä ja vierastasapelillä Huimalta.

JPS sen sijaan on ollut kolmosessa lähes ikuisesti ja kauden alku on ollut murskaavan kova. Neljä ottelua ja neljä voittoa. Kun joukkueen pelaajistosta ovat lähes kaikki pelaajat valmentaja Kauton käytettävissä, niin mahdollisuus ylimieliseen suhtautumiseen ottelua kohtaan on erinomainen.

KaPa on osoittanut BET-pelin myötä, että se voi ottaa pisteitä keneltä vain. Kangasniemeläiset ovat tehneet neljässä pelissä jopa yhdeksän maalia, joten maalinteko ei ole ollut vieraille ongelma. Puolustuspää sen sijaan on joutunut poimimaan palloa omista jo 14 kertaa.

JPS lähtee otteluun kovalla ryhmällä ja kovalla asenteella. Ville Kujanpää on mielenhallinnan kurssilla Riminillä, Veli-Matti Tranberg ja Esko Häyrynen potevat nivusvaivoja, Aapo Salopelto on matkalla ja Joonas Heinolla on flunssaa, mutta muut miehet ovat mukana ruodussa. Myös Niko Nuttunen saattaa saada kauden ensimmäiset minuutit, kun Englannissa vaihdossa ollut pelaaja on tullut takaisin Jyväskylään. Treenien perusteella mies on erittäin lupaavassa kunnossa.

Ottelu alkaa klo 19.45. Makkara kärisee, kahvi lämmittää ja uunituore kausijulkaisu viihdyttää puoliajalla.Tervetuloa!


Näytä lisää uutisia