Ennakko: JPS yrittää pitää voittoputkensa elossa Ilvestä vastaan

Keskiviikkona JPS pelaa kauden neljännen ottelunsa, kun Vehkalammelle saapuu tuttu vastustaja, Ilves Jämsänkoskelta. Viime kaudella Ilves oli Jipsille mieluinen vastus, sillä joukkueet kohtasivat kolmesti (kerran cupissa ja kahdesti sarjassa) Jipsin viedessä voiton jokaisessa kohtaamisessa. Valitettavasti viimeiselle voitolle tuli kova hinta, kun Jipsin Matti Kaappolalta murtuivat kyseisessä ottelussa jalasta sekä sääri- että pohjeluu.

Ilves koki suuren muutoksen ennen kauden alkua, kun suurella kohulla joukkueen peräsimeen saapunut futislegenda Atik Ismail päätti siirtyä syrjään edustusjoukkueen päävalmentajan paikalta. Ilves on aloittanut kauden vaihtelevilla otteilla. Ensimmäisessä ottelussa se tasasi pisteet BET:in kanssa. Tämän jälkeen joukkue koki hieman yllättävän tappion Huimalle ja viimeisimmässä pelissään Ilves haki vielä yllättävämmän vierasvoiton JoPS:ista. Alkukauden pelien perusteella on siis hyvin vaikeaa ennakoida, missä kunnossa Ilveksen raatelukynnet keskiviikkona Vehkalla ovat. Tiedossa on, että Ilveksellä on farmisopimus ViPa:n kanssa, joten sieltä saattaa olla kovia pelimiehiä lainassa.

Jipsin kausi on alkanut mainiosti kolmella voitolla ja neljättä lähdetään hakemaan suurella itseluottamuksella. Ilves-pelin jälkeen Jipsillä on yli kahden viikon tauko peleistä, jota olisi hienoa lähteä viettämään tahrattomalla saldolla. Varmoja poissaolijoita keskiviikkona on tällä haavaa neljä kappaletta. Veli-Matti Tranberg ja Esko Häyrynen parantelevat nivusiaan ja Olli Väisänen sekä Niko Nuttunen levittävät Jipsin ilosanomaa ulkomailla.

Peli alkaa keskiviikkona klo 20. Otteluun on normaalisti vapaa pääsy ja kahviotarjoilu on maan mainiointa.


Näytä lisää uutisia