Ennakko: JPS - Zulimanit

JPS pelaa ensimmäisen kotiottelunsa kuopiolaista Zulimaneja vastaan keskiviikkona Vehkalammella alkaen klo 20. Zulimanit on pitkäaikainen Kolmosen menestyjä, jolla ei ole ollut suurempia haluja nousta Kakkoseen. Zulimanit on ollut Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen kahden kauden historian aikana vaikein vastustaja Jipsille, sillä saldona on neljä ottelua ja yhtä monta tappiota.

Jos Jipsin pelaajatilanne oli avausottelussa vaikea, toisessa ottelussa se on hälyttävä. Aikaisempien loukkaantumisten lisäksi avausottelussa kolme pelaajaa siirtyi sairastuvalle. Viimeistelytreeneissä kentällä nähtiin yhdeksän täysikuntoista kenttäpelaajaa. Viimeisen päivän värväysprojektin myötä ilmeisesti ainakin yksi uusi pelaaja on saatu riveihin ja toivottavasti muutama sairastuminen taittuu peliin mennessä. Loukkaantumisten taakse ei toki aleta piiloutumaan, vaan niillä mennään mitä kasaan saadaan. Varmasti poissa riveistä Zulimaneja vastaan ovat vielä reissussa olevan Niko Nuttusen lisäksi vielä määrittelemättömän polvivamman saanut Mikko Huhtiniemi, nivusvammainen Esko Häyrynen, värttinäluunsa avausottelussa murtanut Kimmo Väre, leukaansa edelleen paranteleva Anton Stutzle ja keskivartalovammasta kärsivä Lasse Saari. Varmojen poissaolijoiden lisäksi kysymysmerkki piirretään 4-5 pelaajan kohdalle.

Zulimaneista ei viime kauden jälkeen juurikaan muuta tietoa ole kuin pre-seasonin tulokset. Edes joukkueen kotisivuilta ei hirveästi tietoa ole ongittavissa, sillä toiminta sivuston uutisosastolla on melko passiivista. Zulimanit pelasi hyvän pre-seasonin, vaikka hävisikin Jipsin tavoin sarjan kenraaliottelun (vastassa SiPS). Cupissa Zulut eteni aina viidennelle kierrokselle saakka, jossa noutaja tuli Jipsillekin tutun ViPa:n muodossa lukemin 1-2. Ensimmäisessä sarjaottelussaan joukkue voitti toisen itäsuomalaisnipun JoPS:in lukemin 2-1.

Ottelu alkaa Vehkalammella klo 20. Otteluun on vapaa pääsy ja kioskipalveluja on tarjolla.


Näytä lisää uutisia