JPS avaa sarjan paikallistaistelulla

Kauan odotettu sarja-avaus on vihdoin käsillä, kun perjantai-illalla Säynätsalon tekonurmella peitsiään kalistelevat paikalliskilpailijat FC Blackbird ja JPS. Joukkueet kohtasivat pre-seasonilla kertaalleen Suomen Cupin merkeissä, jolloin punanutut kairasivat selkeähkön voiton 5-1.

JPS-leirissä tunnelmat ennen sarja-avausta ovat hieman sekavat, sillä viimeisen kahden viikon aikana joukkueen jo valmiiksi liian kapeaa rinkiä on koetellut melkoinen loukkaantumis-/sairastumissuma. Päivää ennen ottelua treeneissä oli mukana 10 kenttäpelaajaa ja kaksi enemmän tai vähemmän raihnaista maalivahtia. Varmasti kokoonpanon ulkopuolella ovat kuitenkin ainoastaan leukaansa edelleen paranteleva Anton Stutzle, määrittelemättömästä keskivartalovammasta kärsivä Lasse Saari ja ulkomailla yhä luuhaava Niko Nuttunen. Epävarmojen pelaajien joukkiosta osa todennäköisesti saadaan parsituksi kasaan sarja-avausta varten, joten joukkue on vastoinkäymisistä huolimatta saamassa vahvan nipun kasaan ja lähtee tosissaan tavoittelemaan sarjan avausvoittoa.

FC Blackbird on melkoinen arvoitus ennen kauden alkua. Joukkueella on suht vahva nimilista ja lisäksi joukkueen käytettävissä on seuran A- ja B-juniorien pelaajia. Joukkueen kokoonpano on vaihdellut harjoituspeleissä todella paljon, joten on mielenkiintoista nähdä, ketkä pelaajat juoksevat raitapaidassa tänään kentälle. Varmaa on se, että joukkueen kapteeni Stefan Petrescu ei ole kokoonpanossa.

Ottelu pelataan siis Säynätsalon uutuutta hohtavalla tekonurmella alkaen klo 19.45.


Näytä lisää uutisia