JPS hävisi sarjan kenraalin

Jipsin vastustaja sarjan kenraalissa oli viime kaudella Vehkalammelta 0-1 voiton hakenut Huima. Jipsin riveissä toivotaan hartaasti, että sanonta huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa pitää paikkansa, sillä kaikkien todennäköisyyden lakien vastaisesti tämäkin ottelu päättyi Huiman 0-1 voittoon.

Ottelussa tehtiin todennäköisesti Vehkalammen kentän maaintekopaikkojen tuhrimisennätys. Ahkerimmin tätä ennätystä oli rikkomassa JPS, joka jo ensimmäisen vartin aikana olisi voinut iskeä pallon 3-4 kertaa Huiman reppuun. Sama tuhlailu jatkui pelin loppuun asti kaikkien Jipsin hyökkäyspään pelaajien päästessä avoimiin maalintekotilanteisiin, mutta Huiman maali oli noiduttu. Toisella jaksolla myös Huima pääsi mukaan tuhlaustalkoisiin, mutta onnistui kertaalleen, kun noin 20 metristä lähetetty laukaus löysi muutaman pompun kautta tiensä JPS-maaliin.

Ottelu ei tuloksellisesti tietenkään ollut paras mahdollinen valmistautuminen sarjaan. Itse pelissä ei kuitenkaan suurta vikaa ollut ja maalintekopaikkoja luotiin enemmän kuin omiksi tarpeiksi, tällä kertaa viimeistely vain oli surkealla tasolla.

JPS avaa sarjan vapun aatonaattona 29.4 vieraspelillä FC Blackbirdiä vastaan. Peli pelataan Säynätsalon tekonurmella alkaen klo 19.45. Sarjan kotiavaus näkee päivänvalon keskiviikkona 4.5, jolloin Vehkalammelle saapuu Kuopiosta vaarallinen Zulimanit. Ottelu alkaa klo 20.

-VK-


Näytä lisää uutisia