JPS jalkapallo myy kannattajakortteja 10 €:lla!

JPS myy jälleen perinteisiä kannattajakortteja, joilla saa jokaisesta kotiottelusta ilmaisen kahvin ja makkaran! Hinta on pudotettu naurettavan alas, kun kortteja myydään vain 10 euron hintaan.

- Nyt kannattaa ostaa kortti joko pienen kannatuksen vuoksi tai jos käy noin puolet peleistä katsomassa, niin sehä maksaa itsensä hyvin takaisin jo siinä. Halvalla hinnalla houkutellaan vähän lisää väkeä katsomoihin. Neljä vuotta sitten Keski-Suomen kolmosen pelejä ei käynyt katsomassa kukaan, mutta nykyään väkeä käy jo mukavasti ja me onkin yritetty tehdä kotipeleistä pientä tapahtuman tynkää myyntipisteen ja käsiohjelmien jakamisen myötä. Siitä onkin tullut mukavasti kiitosta. Viime vuonna yritettiin saada paikallispeliin kuulutuksiakin, mutta päällekkäisen tapahtuman vuoksi se ei onnistunut. Toivottavasti tänä vuonna onnistuisi, kun paikallispelejä on komeasti kaksi. 

- Vielä kun katsomot hommataan Vehkalle, niin olisi katsojiemme palvelu ok-tasolla. Muiden futisseurojen kanssa asiasta on alustavasti ollut puhetta, mutta katsotaan miten homma etenee. Mehän nikkaroidaan ne katsomot vaikka itse, jos saadaan kaupungilta vain lupa, Jokiranta uhoaa.

Kannattajakortteja myyvät JPS:n pelaajat. Jos haluat omasi, niin osta pelaajalta tai ota yhteyttä jarkkojokiranta(a)hotmail.com/ puh. 040-7669835. Myös kortin postitus kotiovelle on mahdollista yhden euron lisämaksusta.


Näytä lisää uutisia