P17 SM-finaalien 2. päivä

Päivän avauksena pelattiin pronssiottelu WP35-Botnia. Olosuhteet olivat loistavat: aurinko paistoi ja jää oli viimeisen päälle.Kummastakin joukkueesta oli yksi mies edellisen päivän kokoonpanoista pois. Botnia aloitti suorastaan murskaavasti, sillä seitsemän minuutin kohdalla se johti jo 0 - 3. Peli näytti jo pelatulta, mutta onneksi WP oli eri mieltä. Tauolla tilanne oli 3 -5.

Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi. Liekö Botnialla oli jo mitalin kiilto silmissä vai mikä, mutta WP punnersi sitkeästi ja pääsi aina 6-7 -tilanteeseen. Vaikutti, että seuraavan maalin tekijä vie ottelun - ja niin siinä kävikin. Botnia ryhdistäytyi uudestaan ja WP joutui rikkomaan jatkuvasti: kaikkiaan seitsemän 10 min jäähyä. Botnia teki pari maalia lisää ja ottelun jo ratkettua vielä pari lisää: lopputulos oli 6 - 11 ja Botnialle pronssimitalit.

JPS -Kampparit

Molemmat finalistit selvisivät edellisestä päivästä ilman miestappioita. Kotijoukkue oli muuttanut kuitenkin hiukan taktiikkaa: Juho palasi tutulle paikalle liberoksi. Ei ollut mennyt valmentaja-Jykän yöllä valvoessa miettimä taktiikka hukkaan: puolustus oli selkeäsi edellistä päivää pitävämpi. Tauolla kotijoukkue johti 2 - 0!

Toisella jaksolla jännitys tiivistyi entisestään ja osittain varmaan sen seurauksena otteet kovenivat. Jipsille tuomittiin neljä ( 4 !!) rankkaria, joista ainuttakaan ei saatu sisään. Kampparit sen sijaan onnistuivat yhdessä tuomituista kahdesta rankkarista. Jäähyminuutteja kotijoukkue otti 60 ja vieraat 80. Lisäksi Kamppareille tuomittiin suora punainen 68 minuutin pelin jälkeen. Jipsi onneksi teki heti maalin Kampparien 3-1 -kavennuksen jälkeen, jolloin olo ainakin kentän reunalla helpotti hiukan. Viimeinen 25 minuuttia kuluivat tuskallisen hitaasti, sillä mikkeliläiset yrittivät sitkeästi loppuun asti ja voittivatkin toisen jakson 2-3, mutta JPS koko ottelun onneksi 4-3! Ensimmäinen kulta tässä ikäluokassa sitten vuoden 1989 eli ei mitään ihan jokapäiväistä herkkua.