Olli Väisänen Jipsiin

Monen vuoden pyynnöt, rukoilut ja lahjonta ovat tuottaneet tulosta, kun Olli Väisänen kirjoitti nimensä JPS-paperiin ollen näin 21. sopimuspelaaja.

Helsingistä kotoisin oleva Olli on pelannut aiemmin Gnistanissa ja JJK:n junioreissa. Muutaman vuoden tauon jälkeen Olli päätti palata takaisin futiksen pariin. Treenit ja pelit ovatkin maistuneet Ollille pienen tauon jälkeen ja Olli tekikin debyyttinsä jo Karstulan Kivaa vastaan Suomen Cupissa:
- Todella hienoa touhua ollut tähän mennessä. Joukkueen hyvä henki näkyy ja kuuluu. Hienoja pelaajia hienoissa ihmisissä.

Myös Nalle Puhina ja Obelixinakin tunnettu Olli on todellinen joukkuepelaaja, joka sopii JPS:n hyvähenkiseen porukkaan täydellisesti mukaan. Parhaaksi ominaisuudekseen kohta valmistuva liikunnan opettaja toteaakin hyvän mielen. Tavoitteitakin Väisäsellä on:
- Saada Macke hymyilemään pelien jälkeen ja treenata itseni kovempaan kuntoon ku koskaan! Lisäksi upeaa päästä pelaamaan esteettisesti lähes täydellisyyttä hipovan jalkapalloilijan Esko Häyrysen kanssa.

Olli osaa kuitenkin muutakin kuin pelaajien henkisen hyvinvoinnin lääkitsemisen, sillä miehen pelillisiä vahvuuksia ovat mm. upean pehmeä kosketus palloon ja loistava potkutekniikka, johon Ollin paras futismuistokin liittyy.
- Huikein juttu oli maaliin johtanut 50m pitkä, 3m korkea, puolivolleystä lähtenyt läpisyöttö kovalla laakazipillä oikean pakin roolista. Huhtiniemi voi todistaa, koska oli maalintekijä.

Loppuun vielä kerrotaan mitä Ollista tulee isona:
- Keinutuolista futisjuttuja kertova lämmin ja turvallinen isoisä.


Näytä lisää uutisia