P11 Lopputurnaus Imatralla, 5-6.3.2011

Joukkueen valmentajana on todettava, että kunnonajoitus meni pahasti pieleen. Pelasimme kauden huonoimman turnauksen kauden tärkeimmässä paikassa. Tuloksessa ei ole mitään jossiteltavaa, saimme palkkioksi sen mitä halusimme ja ansaitsimme. Mutta onneksi voitto viimeisessä (jumbo)finaalissa nosti viimein suupielet ylöspäin Imatralla.

Lauantain sunnuntain välisenä yönä sängyssä pyöriessäni ehdin moneen kertaan analysoimaan, mikä meni pieleen. Syitä mahalaskuun on varmasti monia, mutta harjoittelulla ja oikealla tekemisen asenteella ne on onneksi korjattavissa. Normaalilla pelisuorituksella, joita olemme pelanneet kauden aikaisemmissa turnauksissa, olisimme saavuttaneet täällä sijat 5.-8. Ja jopa paikka mitallipeleissäkin olisi ollut mahdollista saavuttaa. Mitalliin tässä turnauksessa meidän rahkeet eivät varmaankaan olisi riittäneet.

Muuten turnausmatka sujui kohtuu kivuttomasti kiitos mukana olleiden aikuisten. Poikien käytös oli valtaosin asiallista, toki muutaman kerran jouduttiin poikia komentamaan.

Itse pelejä en jaksa alkaa sen tarkemmin nyt analysoimaan ... alkaa olla valmentajan pusero kohtuullisen tyhjä. Halukkaat voivat käydä katsomassa tuloksia täältä: http://les01.lahtis-enterprises.com/sh_raporting/jaapallo/sh_content.php?lang=fi&sport=jaapallo&season=2011&sid=9&lid=23&gid=35

Kari


Näytä lisää uutisia