Finale Botnia mestariksi

Aurinkoisella Viitaniemen kentällä oli ilahduttavan runsaslukuinen yleisö seuraamassa JPS-Botnia finaalia.

Alun tunnustelu vaihtui nopeasti äksöniin kun kotiyleisö sai 4. minuutilla hurrata Pennasen tekemää maalia. Parin kulman jälkeen Botnia kilautti jo tolppaan vajaan seitsämän minuutin kohdalla.

9,5 minuutin kohdalla yleisö kohahti jälleen kun kymmenestä metristä laukaistu pallo meni niukasti Botnian maalin yli. Vain puoli minuuttia tästä maalivahdin upealla heitolla pääsi Varjosaari läpi ja tasoitti pelin. Alta minuutti tästä menetti JPS puolustus pallon ja Utriainen pääsi siirtämään Botnian 1-2 johtoon.

13,5 minuutin kohdalla ampui JPS:n Jurvanen viidestä metristä harmittavasti ohi maalin. JPS painostus jatkuu.

Botnian kahden miehen jäähyn avittamana peli oli pitkät tovit heidän päädyssään. jäähyjen päättyessä Botnia sai rankkarin 25 minuutilla, mutta lyönti epäonnistui.

Tauolta palasi hyvin keskittyneitä pelaajia. 40 minuutilla JPS onnistui tasoittamaan kulmalyönnistä,  Botnian pelatessa vajaalla.

JPS siirtyi johtoon 48 minuutilla kun Isometsä sai pallon keskikentällä ja ajoi siitä läpi Botnian puolustuksen nostaen pallon läheltä maalin kattoon.

Vain kolmen minuutin päästä Botnia teki virheen rangaistusalueella, mutta seuranneesta rankkarista ei maalia tullut (tolppalaukaus). Vastahyökkäyksestä syntyi Botnian tasoittava maali.

Loppua kohden pinna kiristyi ja varsinaisen peliajan lopussa oli 2 sinistä jäähyllä.

Jatkoajalle lähdettäessä yleisöä kiinnosti ratkeaako peli jäähyihin.

Jatkoaikaa ehti kulua vain 20 sek kun Botnia ratkaisi kullan itselleen.