OLS- JPS 97

Oululaiset tuntuivat illalla itsekin hämmästyneiltä, että miten tässä näin hyvin kävi ja vältettiin jumbofinaali. 

Tämä hyvän olon tunne näkyi vielä aamulla, kun taas nuorempi C oli valmiina peliin heti alusta. Hyökkäykset vyöryivät kohti oululaisten maalia ja tulostakin tuli. Toisella minuutilla 0-1 Salmelan perheen syötellessä ja maalatessa. 0-2 syntyi rangaistuslyönnillä kymmenen minuuttia myöhemmin..

Vaikka tilanne säilyi tiukkana kuului kentältä pulinaa keltaisen keskittyessä muihin asioihin kuin peliin. 0-3 tilanteessa OLS otti aikalisän. Mutta  tauolle mentiin kuitenkin tässä tilanteessa.

Tauon jälkeen oululaiset vähän piristyivät ja saivatkin pari hyvää hyökkäyksen alkua, mutta ne tyrehtyivät ennen laukaisua. Vasta punaisen kahden miehen jäähyn aikana tuli yksittäinen laukaus , mutta sekin torjuttiin.

39 minuutilla punainen sai tolppalaukauksen, mutta muuten peli pyöri keskikentällä. 46 minuutilla melkoisen sähläyksen keskeltä pyöri pallo punaisen maaliin. mutta muutaman minuutin päästä tilanne muuttui jälleen 1-4  Jeren ja Akun hienon ylöstuonnin ja syöttelyn jälkeen Juuson laukaisulla. Tämän jälkeen oululaisten peli katosi ja jäähypenkillä oli kolmekin ukkoa kerralla. keltaisen pelaaja Olli epäilikin tuomareiden olevan lahjottuja.

 Näin nuorempi C sijoittui  turnauksessa 7. ja OLS 8.

JPS kiiittää ja toivottaa hyvä kotimatkaa oululaisille.


Näytä lisää uutisia