JPS C97 - Botnia

Pilveen mennyt aurinko ja kylmä tuuli harvensivat selvästi katsomossa viihtyvien määrää. Harva joukkio sai kuitenkin hyvin ääntä aikaiseksi, eikä kuuntelijoiden aika käy pitkäksi.

Ottelu alkoi molemminpuolisen tunnustelun merkeissä. Botnian luodessa vaarallisia tilanteita. Melko nopeasti Botnia siirtyikin johtoon. pelin aaltoillessa  edestakaisin vasta 16 minuutin kohdalla nähtiin seuraava maali 0-2.

Äksöniä löytyi kuitenkin molempien maalien edustoilta ja jäähypenkiltäkin. Pian JPS:n Anttila kavensi Savolaisen syötöstä 1-2 22 minuutilla gerovoi joutui venymään parhaimpaansa melkoisen hässäkän keskeltä hän sai pallon hyppysiinsä.

Aivan jakson lopussa Botnia siirtyi paitsiolta haiskahtaneessa tilanteessa 1-3 johtoon vaikka yleisö vaati vielä rankkaria toisen pään tapahtumista.

Heti toisen puoliajan alussa Botnia siirtyi jo 1-4 johtoon.

Sama tahti jatkui  33 min kohdalla kulmalyönnistä kasvatti Botnia johtoaan jo 1-5een. 45 minuutilla jäähypenkit alkoivat täyttyä kun sinisellä oli 3 miestä ja punaisella 2 miestä jäähyllä.