JPSC96- Akilles

Peliä käytiin melko tasaisissa merkeissä, ensimmäiset maalit tehtiin kulmalyönneistä. Vanhempi C meni johtoon kaksi kertaa, mutta Akilles tasoitti kummallakin kerralla, toisella kertaa kahden miehen ylivoimalla. VIPpi- katsomon mukaan punainen ei juuri luistellut, eikä muutenkaan ollut pelissä mukana.  Tauolle siirryttiin ansaitussa 2-2 tilanteessa.

Vippi- katsomon mukaan hoksaamista voisi punainen käyttää enemmän ja jos ei hoksaa, niin voisi ainakin puhua. Punaisen arveltiin olevan jollakin  tavalla kipsissä.Jostakin syystä vallaton pelaaminen oli punaisessa vallalla, eivätkä yksittäiset syöksyt ilman tukea johtaneet tulokseen.

Vihreä esiintyi selvästi kurina-alaisemmin ja olikin hyvin pelin päällä.

Aurinkoinen Viitaniemi helli katsojaa pelin tiimellyksen tuntuessa katsojasta ajoiattain raskaalta katseltavalta (punaisin silmin). Vaikka peli näytti "hirveältä" siirtyi punainen vapaalyönnin jälkitilanteesta 3-2 johtoon, kun peliä oli pelattu 33 minuuttia. Niinpä Vihreä tasoitti jälleen vain minuutin pelin jälkeen. Vippi- katsomon mukaan punaisen  "hirveän" virheen jälkeen. Joukkuepelin ontuessa yksilöpeli alkoi ja heti seuraavasta hyökkäyksestä punainen siirtyi jälleen johtoon 4-3 Saken purjehtiessa yksin läpi. Toisaalta vipin mukaan "jos tykkää pelata palloa yksin, voisi siirtyä pelaamaan golfia".

40 minuutin kohdalla jälleen läpiajosta punaisen maali 5-3.  Vippikatsomon mukaan eräät pelaajat eivät ollenkaan ole tulleet isiinsä, joitakin perusteluita kuului.

Loppua kohden myös vihreä katsomon osa heräsi kommentoimaan ottelun kulkua :-)

peli päättyi lukemiin 6-3 Jps:n voittoon. Pelin jälkeen vihreän valmentaja arveli punaisen olleen paremmalla jalalla liikkeellä ja heidän väsyneen , eikä vaihtopenkiltä enää löytynyt apua