ToPV- Kampparit

Alussa peli aaltoili mukavasti päästä toiseen valkoinen sai pari tolppaa ja musta epäonnistui rankkarissa. Kohta valkoinen laukoi ylärimaan ja heti perään Iisakki teki maalin. Puoliajalle mentiin Iisakin 3-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä , mutta maaleja ei saatu aikaan, kunnes ToPv kavensi 1-3:een. Samoin tein Tornio sai rankkarin, mutta Rönkä torjui sen.

Pruikkosen istuessa jäähyllä Kampparit lisäsi johtoaan, kun Kalle vihdoin onnistui maalinteossa. Ensimmäisellä puoliajalla hän oli vielä kipsissä. Kamppareiden juhliessa vielä maalia Tornio kavensi 2-4ään.

Tästä Tornio innostui ja aloitti hyvän painostuksen mustan puoliskolla. ja onnistui saamaan rankkarin 42minuutilla, mutta Rönkä torjui taas.  44 minuutilla Tornio kavensi vaparin jälkitilanteessa 3-4. Vaikka Tornio yritti tiukasti  loppuun saakka päättyi peli näihin lukemiin.