OLS-WP

Myös warkautelaiset olivat hyvin hereillä ja jo ensimmäisellä minuutilla Jimi Heinonen vei joukkueen johtoon auringonpaisteisella Viitaniemen kentällä. Neljännellä minuutilla Warkaus lisäsi johtoaan kulmalyönnistä ja yhdeksännellä minuutilla vapaalyönnistä vielä 0-3.

12 minuutilla  OLS kavensi, mutta pelatessaan kahden miehen vajaalla joutui kohta taas antautumaan 1-4. ja kohta perään edelleen vajaalla 1-5. Peli pyörikin lähes koko ajan oululaisten päädyssä. Näin WP siirtyi jo 1-6 johtoon puoliajan lopulla.

Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä, eikä OLS juuri päässyt hyökkäämään. Kuitenkin 29 peliminuutin kohdalla rankkarista OLS kavensi 2-6. muutamassa minuutissa tilanne vaihtui 3-7.

Jostakin syystä molempien joukkueiden kannattajat kävivät huomauttamassa toimitsijoita, kun taululle eivät maalit tulleet riittävän nopeasti.. Joku aamu-uninen  juippi aikoi myös räjäyttää ja lanata koko viitaniemen kentän maan tasalle.

48 minuutin kohdalla OLS sai vielä pallon maalin, mutta maalivahdin hanskasta, joten seurauksena vain vapari WP:lle.

Peli päättyi 3-9