Huomenta,

Narukerän ja nuoremman C peli lähti pirteästi käyntiin heti aamukahdeksalta ja jo ensimmäisellä minuutilla nähtiin kulmalyönnit molemmissa päädyissä.

Neljännellä peliminuutilla Narukerä sai rankkarin, joka epäonnistui. seuranneesta hyökkäyksestä nuorempi C teki maalin. Ja vain minuutin kuluttua seuraavasta läpiajosta 0-2!

17 minuutilla epäselvän tilanteen päätteeksi porilaiset onnistuivat "huutomaalissa."

Aloituksesta Jyväskyläläiset purhjehtivat tekemään kolmannen maalin. Puoliajalle lähdettiin 1-3 tilanteesta.

Toinen puoliaika alkoi Porin salamamaalilla lähes aloituksesta 2-3. Tilanteet alkoivat tapahtua enemmän Porin hyökkäyspäässä.  Tästä huolimatta tuomaritkin saivat porilaisten toimesta osansa.

Kun peliä oli pelattu 34 minuuttia pääsi jps yksittäiseen läpiajoon ja Lahikainen teki varmasti 2-4 maalin. Jatkossa peli aaltoili molempiin päätyihin. 44 minuutilla Hepola löi vaparista hienosti ja pallo valui jo ohi maalivahdista , mutta Kuusamo sai napattua pallon vielä hanskaansa.

Loppuminuuteilla Narukerä painosti ja kavensi vielä 3-4:ään.  viimeisellä minuutilla Narukerä sai rankkarin, mutta Gerovoi torjui sen. ja Nuorempi C voitti pelin.