Botnia -Kampparit

Illan viimeistä ottelua edelsi lievän hermosota, kun kentälle oli järjestjän tietämättä tilattu jäänajo ;-)

Yleisö odotti kahden tunnetusti viileän valmentajan kamppailua. Peliin oli tuotu kylän parhaat tuomarit ja vielä kolmin kappalein.

Peli aaltoilikin mukavasti päästä toiseen Kamppareiden luodessa hyviä tilanteita ja useita kulmalyöntejä.  Botnian tilanteista siunaantui kuitenkin maaleja  ja erätauolle lähdettiin 4-0 tilanteesta.

Toiselle puoliajalle Kampparit lähti selvästi himmeämmin lyhdyin, eikä peli ensimmäisen kymmenen minuutin aikana käynyt sinisellä kenttäpuoliskolla.Liekö mustan valmentaja kärsinyt vatsataudista, kun ainoastaan sinisten valmentajan ääni kaikui yli kentän.

11 min kohdalla Lempinen oli päästä läpi, mutta kaarsi liikaa vasemmalle, eikä lyönti enää osunut maalin suuntaan. Heti seuraavasta tilanteesta Botnia sai jäähyn, mutta seurannut vapaalyönti meni harakoille. Lopulta Kampparit onnistui hyödyntämään  Botnian kahden miehen alivoiman. Vain vajaan minuutin kuluttua Botnia kuittasi 5-1een. Mikä jäi ottelun lopputulokseksi.