TUL-cup: JPS - TPV 5-0 (1-0)

JPS aloitti turnauksen viimeisen ottelun TPV:tä vastaan vahvasti. Kahden minuutin pelin jälkeen Esko Häyrynen pääsi puskemaan Jaakko Ahokkaan keskityksestä, mutta TPV:n maalivahti teki loistavan torjunnan. Kuuden minuutin kohdalla JPS onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa. Ahokas katkaisi TPV:n topparin avauksen ja syötti boksin rajalle Aapo Autiolle. Tämä otti pallon hyvin haltuun ja nosti komeasti yli maalivahdin. 13 minuutin pelin jälkeen Häyrynen oli jälleen päineen välissä kun hän pääsi ensimmäisenä Kimmo Väreen pitkään rajaheittoon. Tällä kertaa pusku suuntautui niukastii ohi. TPV sai oikeastaan ainoan tekopaikkansa 23 minuutin pelin jälkeen kun pallo keskitettiin komean pyörityksen jälkeen maalille, mutta TPV-pelaajan pusku lähti kohti Veli-Matti Tranbergia, jolla ei ollut vakeuksia torjunnassa.

Aapo "Pippo" Autio laukoo ottelun voittomaalin

Aapo "Pippo" Autio laukoo ottelun voittomaalin.

Pelin toinen jakso olikin sitten täydellistä JPS:n näytöstä. Ensin Autio pääsi puskemaan Åbergin kulmasta, mutta pusku meni yli maalin. Heti seuraavasta tilanteesta Jipsi siirtyi kahden maalin johtoon. Lasse Saari ampui komean pommin 30 metristä, joka kuitenkin pysähtyi ylärimaan, mutta ensimmäisenä haaskalla oli Ahokas, joka puski pallon pömpeliin. Viisi minuuttia tästä ja jälleen verkot heiluivat TPV:n päädyssä. Ahokas lähetti keskialueelta pystysyötön Autiolle, joka laittoi tikin ohi vastaan tulleen veskarin ja siirsi pelivälineen tyhjään maaliin. Neljäs maali syntyi kun Väreen pitkä heitto tavoitti Aution, joka pääsi pyörähtämään ja siirtämään pallon Ahokkaalle ja tämä viimeisteli varmasti etukulmaan. Ottelun viimeinen maali syntyi, kun viimeisiksi minuuteiksi kentälle vaihdettu, noin 20 vuotta loukkaantuneena sivussa ollut Jarkko Jokiranta sai pallon keskialueella ja vapautti nätillä läpisyötöllä Eemeli Jokisen, joka ohitti varmasti TPV:n maalivahdin viidennen kerran.

Jakke is back!

Pitkään pelikentiltä sivussa olleen Jokirannan esitys oli vakuuttava.

Näin JPS voitti turnauksen viimeisen ottelun vakuuttavasti lukemin 5-0 ja varmisti samalla turnausvoiton.

JPS:n avaus: Veli-Matti Tranberg - Marcus Åberg, Anton Stutzle, Timo Eirola, Kimmo Väre - Lasse Saari, Esko Häyrynen, Santeri Paajanen, Mikko Huhtiniemi, Jaakko Ahokas - Aapo Autio

Vaihdosta: Olli Väisänen, Eemeli Jokinen, Simo Kinnunen, Joonas Heino, Jarkko Jokiranta