TUL-cup: JPS - TuTo 4-0 (3-0)

rn

JPS aloitti toisen ottelunsa TUL-cupissa TuTo:a vastaan haparoiden. Ensimmäisen viiden minuutin aikana lähes jokainen syöttö päätyi vastustajan jalkaan. TuTo ei onneksi pystynyt alussa rankaisemaan ja jo kuuden minuutin kohdalla Jipsillekin avautui ensimmäinen tekopaikka. Lasse Saari lähetti inhottavasti leijaavan pallon 20 metristä kohti TuTo:n maalia, mutta maalivahti onnistui häikäisevästi liimaamaan vaikean vedon. 10 minuutin jälkeen JPS siirtyi 1-0 johtoon. Mikko Huhtiniemi karvasi pallon hienosti omille vastustajan rangaistusalueella. Peliväline päätyi Jaakko Ahokkaalle, joka syötti poikittain 16 metrin rajalle Simo Ihalaiselle, tuolle nopeuden ja leveyden ruumiillistumalle, joka ampui kauniilla sisäsyrjäsijoituksella pallon alakulmaan. Muutama minuutti tästä ja Saari pääsi yrittämään chipillä viimeistely 20 metristä, mutta jälleen TuTo:n maalivahti oli etevämpi. 20 minuutin kohdalla Veli-Matti Tranberg joutui venymään hienoon torjuntaan, kun TuTo:n peluri lähetti viuhuvan kudin 25 metristä kohti yläkulmaa. JPS lisäsi johtoaan, kun pelikellossa oli 25 minuuttia. Saari ohitti keskialueella yhden vastustajan ja pitkän kuljetuksen päätteeksi käytti palloa Aapo Autiolla, joka toimitti pelivälineen takaisin Saarelle ja tämä pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin. Vain muutama minuutti tästä ja tilanteeksi muuttui jo 3-0. Ahokas pääsi puskemaan Åbergin antamasta kulmasta. Tuon puskun maalivahti onnistui vielä torjumaan, mutta ripariin ehti ensimmäisenä Autio, joka siirsi pallon helposti maaliin.

rn

Toisen jakson alussa TuTo:lla oli paikka kaventaa, kun hyökkääjä pääsi puolittain läpi, mutta Tranberg torjui tuonkin tilanteen mainiosti. 47 minuutin kohdalla nähtiin pelin viimeinen maali. Ahokas pääsi ensin pommittamaan 16 metristä, mutta pakki onnistui blokkaamaan laukauksen. Pallo putosi Saarelle, joka lähetti todella komean vasuripommin takayläkulmaan. Loppupelin aikana Jipsillä oli vielä useita tilaisuuksia murtaa TuTo:n puolustus, mutta tilanteet päättyivät usein omaan huolimattomuuteen. Peli päättyi lukemiin 4-0.

rn

JPS:n avaus: Veli-Matti Tranberg - Marcus Åberg, Anton Stutzle, Timo Eirola, Joonas Heino - Lasse Saari, Simo Ihalainen, Santeri Paajanen, Mikko Huhtiniemi, Jaakko Ahokas - Aapo Autio

rn

Vaihdosta: Eemeli Jokinen, Simo Kinnunen, Kimmo Väre, Esko Häyrynen, Olli Väisänen, Riku Lamberg