P11 osaturnaus Mikkelissä, 19.2.2011

Tervehdys,

Kauden viimeinen P11 osaturnaus pelattiin Mikkelissä loistavissa olosuhteissa. Viitaniemestä lähdettäessä pakkasta oli -30C, mutta aurinkon lämmittäessä pelit saatiin pelata aurinkoisessa tyynessä säässä reilusti alle -20 asteen pakkasessa. Tällä kertaa matkassa 12 pelimiestä, joilla tahkottiin neljä 40 minuutin peliä. Turnauksessa tuloksena oli toinen sija seuraavilla ottelutuloksilla:

JPS - Kampparit 8-2 (5-1)

JPS - WP-35 6-2 (3-0)

JPS - Botnia 5-6 (1-4)

JPS - PaSa 4-3 (1-0)

Turnauksen avausottelut ovat olleet meille tänä talvena hankalia, joten nyt yritettiin herätellä poikia heti alussa pelaamaan. Ja hyvinhän se meni tällä kertaa, pojat laittoivat heti ison vaihteen päälle ja rallattelivat selvään voittoon turnausisännistä.

Toisessa pelissä vastassa oli tuttu vastus Varkaudesta, ja heti alusta asti näki, että tilanne on meidän hallinnassa. Tosin maalinteko meinasi nihkeällä jäällä tuottaan hiukan ongelmia, mutta tuloksena selvä voitto.

Kolmas peli putkeen ja vastassa aina liukas Botnia. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä mentiin maalin johtoon, mutta sitten tyssäsi punainen kone. Liekö väsy vai vastustajan kunnioitus painanut jaloissa, mutta kaveri karkasi neljän maalin johtoon. Sitten alkoi taas meidän show, ja pojat painoivat pelin tasoihin 5-5:een. Valitettavasti ottelun viimeisillä hetkillä tapahtui pieni uinahdus, ja kaveri rokotti ja otti taas maalin voiton meistä. Kaikesti huolimatta pelistä jäi paljon positiivisia asioita mieleen.

Ennen viimeistä peliä saatiin jo hiukan huilata ja haukata pikkuisen evästä. Ja pelata tossupallopelit kentän laidalla. Aurinkon laskiessa pakkanen alkoi hiukan kiristyä ja jään pinta kävi entistä nihkeämmäksi. Tämä vaikeutti kahden väsyneen joukkueen peliä, jossa kyllä oltiin kokoajan niskan päällä. Pojat laskivat pelin vielä lopussa jännäksi, mutta saatiin kuitenkin puristettua maalin voitto PaSan pojista. Myönnettäköön, että PaSan # 10 sairastuminen ja poissaolo helpotti meidän tehtävää. Mutta puuttuihan meiltäkin vielä jokunen pelimies...

Turnauksen aikana meidän maalinsuun tukki Ahosen Tuukka ja Vallin Niklas. Kumpikin esitti hyviä otteita maalivahtina, joten tässä mielessä on hyvä jatkaa. Maalinikkareina turnauksessa häärivät tällä kertaa: Miiro (12), Tuukka Ä (3), Joonatan (3), Roope (3), Aatu ja Elias.

Nyt ajatuksen suunnataan Imatran lopputurnaukseen, johon on aikaa enään parisen viikkoa. Valmentajan silmin katsottuna kaikki on mahdollista tälle joukkueelle, mutta mitään ei saada ilmaiseksi. 

Kari


Näytä lisää uutisia